Mi az a jegyes fotózás?

Mi az a jegyes fotózás?

A téli szürke hónapokban még távolinak tűnik a jövő nyári esküvő, ám ahhoz, hogy minden gördülékenyen menjen, nem árt időben felkészülni. Korábban már írtunk a SAVE THE DATE, vagy ahogy mi jobban szeretjük, SZERETETTEL VÁRUNK kártyákról. 

Ez az e-mailben küldött kártya a vendégekkel tudatja az esküvőtök időpontját. Persze felmerül a kérdés, mikor készül ehhez fotó?

Itt jön képbe a jegyes fotózás. Ez egy olyan alkalom, amikor szerencsés esetben már a kiválasztott esküvői fotósotokkal egy kedvenc, vagy számotokra kedves helyen készítetek magatokról, teljesen hétköznapi ruhában képeket. Ezek közül a képek közül aztán választhattok a SZERETETTEL VÁRUNK kártyához képet. Sőt, akár már célzottan is készíthettek, direkt a kártyához képet, ehhez szeretnénk egy kis inspirációt adni.

Fontos még, hogy a jegyes fotózást, ha például szeptemberi esküvőtök lesz, már kora tavasszal megejtsétek, hogy minél hamarabb el tudjátok küldeni az értesítőket, még az esküvői meghívó előtt. Sőt, akár esküvői ajándékként is felhasználhatjátok a kedvenc eljegyzési képeteket. Ha pedig igazán modernek szeretnétek lenni, akkor a jegyes fotózásra hívjátok magatokkal esküvői videósotokat, így egy személyes klip, vagy akár teljes szerelmi történetetek is elkészülhet.

Fotó ötletek jegyes fotózáshoz:

Még több SAVE THE DATE fotó ötlet itt

 

Fotó: VivienNaomi Photography

Szólj hozzá Te is!

hozzászólás