Minden, amit tudnod kell a SAVE THE DATE kártyáról

Minden, amit tudnod kell a SAVE THE DATE kártyáról

Gondoltál rá, hogy küldesz SAVE THE DATE kártyát? Nem?  De azt javasoljuk, küldj a következő néhány ok miatt: 

1.) A barátaid, és a családod értékelni fogják a figyelmességeteket 2.) Tudni fogod időben, kik azok a vendégek, akik nem tudnak eljönni az esküvődre, mert akár, más esküvőre hivatalosak ugyan arra a napra 3.) Nagyszerű módja annak, hogy mindenki izgatott legyen az esküvődre készülve, mivel az esküvő korai szakaszában be tudtad vonni őket. Íme néhány hasznos tipp a SZERETETTEL VÁRUNK értesítőkkel kapcsolatban:

Mikor küldd el őket?

Ez attól függ, hogy mikorra tűztétek ki az esküvő napját. Ha éppen nyárra, a nyaralási főszezonba akkor bizony érdemes a SAVE THE DATE kártyát már kilenc hónappal, egy évvel hamarabb elküldeni. Egyébként e-mailben, hat-kilenc hónappal az esküvő előtt szokás elküldeni.

Kiknek küld el?

Azoknak, akiket biztos, hogy meg fogsz hívni az esküvőre, de ne küldj e-mail kártyát azoknak, akik B listán szerepelnek. Ha már egyszer küldtél egy dátum értesítőt, akkor meghívót is kell küldened.

Elfogadható, hogy csak online legyen elküldve a kártya?

Teljesen. Ma már rengeteg lehetőség áll rendelkezésre, de azt azért ne feledd, nem mindenki net guru. A nagymamádat például mindenképpen személyesen értesítsd.

Szükség van esküvői meghívó küldésre is?

Igen.  Személyesen kell elvinned a meghívókat, két hónappal az esküvő előtt. A meghívón pedig már szerepel minden fontos információ, amit a SAVE THE DATE kártyák természetesen még nem tartalmaztak. (helyszín, pontos időpont stb. )

 

Inspirálódj! SAVE THE DATE fotó ötletek itt.

Szólj hozzá Te is!

hozzászólás