Esküvői meghívó egyedi tervezéssel

Esküvői meghívó egyedi tervezéssel

Orovecz Imre és felesége évek óta foglalkozik esküvői meghívó készítésével.  Ők is a sajátjukkal kezdték, majd barátiak, ismerőseik, végül egyre többen keresték meg őket azzal, hogy számukra is készítsék el meghívóikat.  Imi elmondta, az a céljuk, hogy a hozzájuk forduló párok maximálisan elégedettek legyenek, és olyan meghívó készüljön, amilyet megálmodtak. Mindent ők maguk készítenek, aprólékosan, figyelmesen.  

Miért vágtatok bele az esküvői meghívó készítésbe?

Először is azért, mert szeretek mindent magam elkészíteni. A mai világban túl nagy hangsúlyt kapnak az előre gyártott, tömegtermelt áruk, és úgy éreztük, hogy az egyedi, saját kézzel gyártott termékeknek nagyobb szerep kell, hogy jusson. Mi is, ahogy nagyon sokan a saját meghívóink gyártásával kezdtük, és szép lassan egyre többen kerestek meg minket.

Mennyi idő, amíg elkészül, hogyan zajlik az esküvői meghívó tervezése?

Általában az első megbeszélésen megegyezünk a színben, a választott anyagokban. Azt ajánljuk a jegyespároknak, hogy ha van kedvenc képük hozzák magukkal bátran, mert fel tudjuk használni a meghívóhoz. Lehet az egy kedvenc kép kettejükről, vagy a gyűrűjükről is akár. Ezzel még személyesebbé tudjuk tenni az esküvői meghívójukat. Ezt követően megtervezem a meghívót, és megkezdem a legyártást. A teljes folyamat körülbelül két hetet vesz igénybe.

Mi kerüljön a meghívóra?

Az esküvő meghívónak tartalmaznia kell a helyszínek pontos nevét, címét. Fel kell tüntetni, hogy hány órakor kezdődik a polgári szertartás, pontosan hol. Amennyiben templomi esküvő is lesz, akkor annak a pontos helyét és idejét is meg kel adni. Végül a lakodalom helyszínét és a vacsora idejét szokás még a meghívón feltüntetni. Egyéni ízlés, hogy ki milyen módon színesíti esküvői meghívóját. A legfontosabb információkon kívül mindig helyet kap a pár kedvenc idézete is.

Miért szerettek ezzel foglakozni?

Jó boldognak látni a másikat, hogy örülnek a szép dolgoknak.

 

Orovecz Imre
Egyedi esküvői meghívó készítés

Szólj hozzá Te is!

hozzászólás