Szeretnél egy jót zokogni esküvői videón?

Szeretnél egy jót zokogni esküvői videón?

Mindig van új a nap alatt. És persze, egy-egy jól összerakott esküvői videó, ahol kutyával, kisgyerekkel, megható fogadalomtétellel is fokozzák az érzelmeket, mindig nagyon ütős tud lenni. Mert néha már azt érzi az ember, nem elég pusztán szeretni, nem elég maga a szerelem csodája, muszáj még valami, valami plusz.

Ez inkább az Egyesült Államok negédes esküvői videóira jellemző, ahol már annyira egy kaptafára készülnek az esküvői filmek, hogy észre sem vennénk, ha öt különböző mennyasszony szerepelne bennük, annyira univerzálisak, és annyira ötlettelenek. Legyen halk zenére felmondott jól megírt fogadalomtétel, könny-könny és könny. De a mi Scottunk előrukkolt a nagy ötlettel, menyasszonya kislányának is elmondott egy fogadalomtételt. Szegény kislány láthatóan zavarban van, nem igazán érti, ahogy személy szerint én sem, de lehet rajta sírni, mert szép zene szól alatta, és a dekoráció is gyönyörű.

Aki nem érez erős késztetést, szép zenére vágott csodásan megkomponált képek végignézésére, az kattintson a negyedik perc tizedik másodpercéig.

Aki nem nézné végig a kissé zavart kislány és Scott próbálkozását, (hogy papírból felolvasva) legalább szemkontaktust sikerüljön kicsikarnia, annak itt az elhangzó fogadalom: „Brielle, mondhatok neked valamit? Ígérem, hogy mindig fogom majd a kezedet, ugrálok veled az utcán, és mindig megvigasztallak majd. Fogadom, hogy segítek elmondani az imáidat evés előtt. Ígérem, hogy minden este olvasok majd neked mesét, és mindig alaposan betakarlak. Fogadom, hogy jó példát mutatok abban, hogyan kell a férfiaknak a nőkkel viselkedniük. És mindenek felett fogadom, hogy megvédelek, törődöm veled és örökké szeretni foglak”

Köszönjük Scott Észak-Karolinából.

Szólj hozzá Te is!

hozzászólás