A téli esküvő legkedveltebb színösszeállításai

A téli esküvő legkedveltebb színösszeállításai

Itt a téli szezon és ugyan kevesen választják ezt az évszakot, a téli esküvő is rengeteg szépséget rejt magában. A gyönyörű esküvőhöz elengedhetetlen azonban a megfelelő színösszeállítás.
Már néhány korábbi cikkben is érveltünk mellette miért is jó a téli esküvő. Ha pedig sikerült volna meggyőznünk egy havas menyegzőről, akkor most adunk néhány tanácsot, ahhoz is, hogyan válassz színeket a tökéletes téli esküvőhöz.

Egyszerű elegancia:
A teljesen fehér díszítés gyönyörű, egyszerű és letisztult. Ezzel szinte lehetetlen hibázni. Ha pedig nem egy színt szeretnének, igazán elegáns az elefántcsont szín és a pezsgőszín is.

Felmelegíteni a hangulatot:
Nagyon divatos szín lett a lila, illetve a bogyós gyümölcsök színei, amelyek biztosan melegséget csempésznek a hideg télbe. A bátrabbak akár az élén pirossal is próbálkozhatnak, a fehérrel remekül kiegészítik egymást.

Az ellentétek vonzzák egymást:
A sötét és világos színek kombinálása gyönyörű kontrasztos hatás nyújt, bátran lehet próbálkozni velük. A legegyszerűbb a fekete és a fehér színösszeállítás, amely rendkívül elegáns végeredményt ad. Ha kevésbé kontrasztos hatást szeretnél elérni, akkor két szín egy világosabb és sötétebb árnyalatát is kombinálhatod, például a halvány rózsaszín a bordóval kiváló választás lehet.

Természetes szépség:
Mi sem hozhatná közelebb a természetet ilyenkor, mint a zöld. A zöld dekoráció barátságos hangulatot csempész a terembe. Az ilyenkor klasszikusnak számító smaragdzöld pedig a koszorúslány ruhák színéhez lehet rendkívül jó választás.

A téli Csodaország:
A kék szín remekül illik egy téli esküvőhöz, hiszen egy a tél színei közül. Egy tengerészkékkel például sosem lehet melléfogni. Képzeld el, milyen remekül mutatnak majd a koszorúslányok a csodálatos havas táj előtt. A fagyos világoskék dekoráció pedig vidáman ragyoghatja be a termet.

Sikkes kényelem, vagy csillogás:
Szürke árnyalatai sikkesen kényelmes hatás nyújtanak, ami téli hidegben el is kellhet. Ha pedig csillogóbb, egy kicsit extrémebb hatást szeretnél, akkor az ezüst a kiváló választás. Ha ezt pedig kombinálod a fentebb említett jeges kék árnyalattal, biztosan mindenkinek leesik az álla.

További tippek a színösszeállításhoz 

 

Nézegess téli esküvő képeket

Szólj hozzá Te is!

hozzászólás