A jegygyűrű átkai

A jegygyűrű átkai

Végre eljött a csodálatos pillanat, feltették a nagy kérdést, majd az ujjadra került a jegygyűrű. Boldogabb vagy, mint valaha, azonban ilyenkor a nagy izgalomban és örömben egy-egy ballépés is becsúszhat, ami aztán komolyabb bajokat is szülhet. Itt van néhány példa, amire különösen érdemes odafigyelni. Az esküvő szervező üzemmód
Talán a legfontosabb, ne kapcsolj azonnal esküvő tervező üzemmódba. Élvezd egy kicsit az eljegyzést, hiszen életed egyik legszebb napja mikor végre az ujjadra kerül a jegygyűrű. Nem csak az esküvőre, hanem a házasságra is fel kell készülnöd ilyenkor. Párodat se rohand le rögtön az esküvő részleteivel, hiszen ő éppen csak túl van egy lánykérés lebonyolításán.

A közlési sorrend
Megkérték a kezedet és azonnal szétkürtölnéd a jó híreket az egész világnak. Azonban, ha nem figyelsz a sorrendre, akkor azzal komolyan megsérthetsz számodra fontos embereket. A legfontosabbaknak szólj először, azaz a szüleidnek (főleg anyukádnak), aztán jöhetnek a legjobb barátnők, a potenciális koszorúslányok. A fontos, közeli rokonok se a közösségi médiumokból tudják meg, hogy eljegyeztek, hanem inkább őket is érd utol telefonon. Ha közülük mindenki meg van és tudja a nagyszerű hírt, akkor már átállíthatod a családi állapotodat a profilodban.

Az a bizonyos gyűrűs kép
Persze mindenki, amint elterjed az eljegyzés híre a gyűrűdet akarja majd látni. Azonban, ha csak simán a gyűrűről teszel valamelyik közösségi oldalra egy képet, a rossz nyelvek azonnal munkához láthatnak. Inkább készítsetek pároddal együtt egy romantikus eljegyzési képet, a gyűrűre meg, aki kíváncsi, mindenki nézze meg saját maga élőben.

Nem tökéletes lánykérés
Dehogynem az! Persze, mindenki elképzeli a tökéletes eljegyzést, hogy mikor, hogyan térdel le elé élete szerelme. Azonban, ha párod ezt máshogyan csinálta az egyáltalán nem azt jelenti, hogy nem szeret eléggé. A lehetőségeihez mérten mindent megtett, hogy a legromantikusabb módon kerülhessen az ujjadra a jegygyűrű.

Levenni a gyűrűt
Mindenki úgy érzi ilyenkor, hogy soha többé nem akarja levenni az eljegyzési gyűrűt. Egyes esetekben azonban – a gyűrű biztonsága érdekében – le kell venni (pl.: a mosogatásnál, vagy ha erős vegyszerrel kell letakarítanod valamit). Viszont csak úgy – például kényelmetlennek érzed, mert nem vagy egy gyűrűs típus – sosem szabad, mert párod ebből arra következtethet, hogy nem tetszik a gyűrű, és ezzel akaratodon kívül is megsértheted.

Köröm rágás rossz szokása
Az elkövetkező néhány hónapban a jegygyűrű lesz minden beszélgetés sztárja és persze mindenki meg is akarja majd nézni. Szóval, minden nemű kezet érintő rossz szokásról le kell mondani és sürgősen rendbe tenni, hogy semmi ne árnyékolhassa a ragyogó eljegyzési gyűrűt.

Szólj hozzá Te is!

hozzászólás