Kerti virágok, csipkék – DIY esküvő a természetben

Kerti virágok, csipkék – DIY esküvő a természetben

“Évek múlva került elő egy óvodás anyák napi videó ahol már akkor egymás kezét fogtuk” – meséli Kinga és Balázs megismerkedésük történetét. Hihetetlen, de óvodás koruk óta ismerik egymást, és már tíz éve alkotnak egy párt. Esküvőjük minden ízében ezt a végtelen mély szeretetet, szerelmet tükrözi. A képek hangulatáról is árad az a bizalom, mely őket összefűzi. Kinga Instagram oldalát egyébként is érdemes követni, mert fantasztikus házi süteményeket készít, de különleges hangulatú, ízléses fotói is magukkal ragadóak. Ezek után nem csoda, hogy esküvőjük is visszatükrözi ezt a kifinomlut, stílusos, pazar hangulatot. Mesés képek következnek!

Tovább
Nyolc gyakori, rejtett esküvői költség

Nyolc gyakori, rejtett esküvői költség

Remek lenne, ha egy kimeríthetetlen bankszámlával rendelkezhetnénk az esküvő szervezéséhez. Azonban van egy keret, amihez ragaszkodnunk kell, mert hát senki nem szeretné adósággal kezdeni a házas életet. A következő nyolc rejtett esküvői költség nagy meglepetést okozhat, így érdemes figyelembe venni az esküvő megtervezése közben.

Tovább
A különleges menyasszonyi csokor

A különleges menyasszonyi csokor

A menyasszonyi csokor ugyan a vendégek számára apróságnak tűnhet, azonban nagyon nagy jelentőséggel bír. Néhány aprósággal és ügyes ötlettel az esküvő alatt még különlegesebb lehet, és még utána is sokáig szép emlék maradhat.

Tovább
E-session videó piknik hangulatban

E-session videó piknik hangulatban

Annyira jó érzés részese lenni egy-egy pár boldogságának. Andi nagyon határozott és hihetetlen jó ízlésű menyasszony, álom volt vele dolgozni. Eljegyzési videójukra piknik hangulatot álmodtam meg. Tudtam, hogy Szabi – csakúgy mint minden férfi – nem rajong a nagyon rózsaszín dolgokért, ezért igyekeztem a színben és a videó tematikájában is tükrözni a férfias dominanciát is. Andi is inkább a pasztell árnyalatokért van oda, így ötvöztem az egészen sötét mélykéket, a vidám pasztell színekkel.

Tovább