A násznép lenyűgözésének receptje

A násznép lenyűgözésének receptje

Mindenki szeretné, ha nem csak szép, de emlékezetes is lenne az esküvője. Itt a lenyűgöző esküvő receptje, hogy évek múlva is erről beszéljen a násznép. Lássuk, mi kell hozzá a „néhány kiló” szerelmem kívül.

Hozzávalók 1 db friss házaspár esetén:

1 db romantikus vagy vicces fotó fülke, a jó fotók kedvéért. Beszerezhettek néhány díszletet (képkeret, szívecske lufi), vagy jelmezt (papírból kivágott bajuszkák, kalapkák, álarcok nagyon trendik mostanság).

1 db rendesen megtervezett ültetési rend, hogy elkerülhetőek legyenek a kínos hallgatások, vagy kérdések. A vendégek igen hálásak leszek érte.

1 db nem mindennapi esküvői vendégkönyv, hogy biztosan minden vendég aláírja, és később se váljon porfogóvá (pl.: egy különleges tárgyat írassatok alá, amely a közös otthon dísze lehet).

1 jó adag útbaigazítás, táblák, jelek és feliratok segítségével, hogy ki, hol ül, vagy mi, merre van. Akár saját kezűleg is készíthetők.

Adjunk még hozzá bőséges mennyiségű szórakozási lehetőséget. A vendégeknek nem csak vacsorára és táncra van szükségük. Kell néhány hagyományos és nem hagyományos esküvői játék is. Itt van néhány ötlet. 

Messziről érkezett esküvői vendégek esetén, adhatunk hozzá fejenként 1 db köszöntő csomagot, amelyben egy kis apróság (csokoládé mondjuk) és fontos tudnivalók vannak elhelyezve.

Gyermek vendégek esetén adjunk hozzá egy foglalkoztató asztalt, ahol zsírkréták, építőjátékok, vagy egyéb elfoglaltság várja a kicsiket.
Ezt ízlés szerint megfűszerezhetjük még egy szabad bárral is, ahol a vendégek maguk keverhetik az italukat. Végül pedig bolondítsuk meg 1 csipet hazatalálással, azaz legyen elérhető egy helyen néhány taxi társaság telefonszáma, illetve információk egyéb utazási lehetőségekről.

Szólj hozzá Te is!

hozzászólás