Esküvői fotó – az albumon túl is van élet

Esküvői fotó – az albumon túl is van élet

Megvolt a gyönyörű esküvő és minden esküvői fotó csodálatosan sikerült. Hogyan tovább? Persze van olyan esküvői fotó, amit előhívattattok, amiből be is kereteztétek a legfontosabbat. Azonban aligha szeretnétek „kitapétázni” a többi képpel a lakást. Néhány ötlettel segítünk, hogyan használjátok fel az esküvői fotókat.
Maradjunk a keretnél
A legszebb esküvői fotót minden bizonnyal Ti is be szeretnétek keretezni. Válasszatok egy a stílusotokhoz illó, ám nem hétköznapi keretet, ami még jobban feldobhatja a képet. Ha esetleg több számotokra kedves kép is van, akkor válasszatok egy olyan keretet, amely több kisebb keretből áll, így egy nagy egészet alkotva a több kép is jól mutat majd.

Az album
Manapság már nem divat fényképalbumokat készíteni, azonban néha sokkal bensőségesebb lehet albumból visszanézni az esküvői képeket, mint a számítógépen. Ha mégsem ragaszkodnál a hagyományos verziókhoz, akkor is érdemes lehet egy albumot készíteni, amikor is elengedett a fantáziádat. Sőt nem is muszáj az album koncepciójánál megmaradni: Mi a barátainkkal készült közös fotókból készítettünk montázst a kávézóasztalunkon, amit egy üveglappal fedtünk le. Később, ha változtatni szeretnénk, akkor csak egyszerűen kivesszük a képeket az üveglap alól.

Köszönőlapok
Válasszátok ki a legjobb képeket és máris megvannak a tökéletes köszönő lapok, de akár egy-két későbbi alkalmon is remek üdvözlőlapként szolgálhatnak.

Ajándék
Közeleg édesapád születésnapja és valami nagyon személyeset szeretnél ajándékozni. Egy esküvői fotó arról, amint az oltárhoz vezet egy különleges „köntösben” igazán szívhez szóló ajándék lehet.

Legyen belőle művészi alkotás
A profi esküvői fotós által készített képekben a legjobb, hogy kiváló minőségűek, így például jól lehet őket nagyítani. Készítessetek belőle vászonképet (A fotót nagyítva vászonra nyomják), amely különleges és letisztult hatást nyújt, igazi műalkotássá varázsolva a képeket.

Szólj hozzá Te is!

hozzászólás