Frappáns ötletek nyári esküvőre

Frappáns ötletek nyári esküvőre

Néhány egyszerű, de annál nagyszerűbb ötlet a nyári, szabadtéri esküvőkre.
Napernyőt a vendégeknek! Ha szabadban van a ceremónia is, akkor bizony nagyon jól jöhet a tűző nap ellen, valamint rendkívül feldobhatja a dekorációt néhány papír napernyő. Ha nem is szereztek mindenkinek külön, legalább néhány nagyobbat érdemes lehet a székek köré tenni. Itthon inkább még a keleti mintásak kaphatóak, de rendkívül szép tud lenni egy bambusz vagy cseresznyevirág mintás napernyő. Ha pedig ez költséges lenne, akkor még mindig be lehet szerezni néhány kalapot, vagy készíteni néhány papír legyezőt.

Zavaró rovarok. A nyári esküvőre jellemző, hogysajnos elég sok idegesítő rovar van, főleg a szúnyogok tudnak sok kellemetlenséget okozni. Díszítsetek fel néhány szúnyogriasztó spray tubust, így a vendégek tudnak gondoskodni védelmükről. Sőt némi kreativitás segítségével a bogárirtó gyertyát (a nem illatos fajtát érdemes, hogy biztosan ne zavarja a vendégeket) is beleépíthettek a dekorációba, ami így meghitt fényt is ad estére. Például na-gyobb befőttes üvegbe helyezve fel lehet őket lógatni, az üveget pedig kedvetek szerint tudjátok díszíteni.

Frissítők. Nagy sikere lehet a koktél asztalnak, ahol mindenki összeállíthatja magának, milyen italt szeretne. A tikkasztó melegben pedig friss vízről is kell gondoskodni. Ötletes asztal számot készíthettek, ha kancsóra, vagy csatos-üvegre van festve a szám, így a vízről is gondoskodtok vendégek számára. Vagy finom, lédús gyümölcsökből is lehet asztaldíszt készíteni, ami szintén segíti a folyadék utánpótlást.

Meghitt fények. Ha nagyobb területen van a fogadás és két helyszín között járkálni kell, nagyon romantikus hangulatot idézhettek, ha fáklyák helyett mécsesekkel világítjátok meg az utat. Csak néhány befőttes üveg kell hozzá a biztonság végett.

Fagyi minden mennyiségben. A hűsítő finomságot biztosan díjazza majd minden vendég. Rengeteg féle desszertet lehet belőle készíteni, sőt a hangulat kedvéért akár fagyiskocsit is lehet bérelni.

Kényelem mindenek előtt. Főleg a hölgyek, de a férfiak lába is elfáradhat a csinos cipőkben. A nyári esküvőkön pillanatok alatt lekerülhetnek a cipők, de hogy gondoskodjatok a vendégek kényelméről, szerezzetek be egy jó adag nyári papucsot. Így nyugodtan ki lehet bújni a csinos cipőkből és hajnalig táncolni, sőt a papucsokat meg tudják tartani emlékbe is a vendégek.

Szólj hozzá Te is!

hozzászólás