Koszorúslány felkérő tippek

Koszorúslány felkérő tippek

Miután Neked már feltették a kérdést, most már neked is fel kell tenni néhányat. Köztük fel kell kérned koszorúslányaidat. Itt van néhány tuti tipp, amire biztosan igent mondanak.Egy régebbi cikkünkben már írtunk az esküvői túlélő csomagról. Kérd fel egy „alap csomaggal” koszorúslányaidat. A hobbiboltokban kaphatóak különböző méretű papír vagy fa dobozok. Ezeket kedved szerint díszítheted, majd töltsd fel néhány alap dologgal: papír és ceruza, hajtű, biztosító tű, egy saját kezűleg írt levél, amelyben megkéred barátnődet, valamint ha már tudod, milyenek lesznek a koszorúslány ruhák azokról is tehetsz be képet a csomagba.

Ha tudod, hogy leendő koszorúslányok édesszájúak, akkor a fenti dobozhoz hasonlóan készíthetsz édességes üveget is, amely segítségével megkérdezed őket. A személyes levél mellé összeválogatod az adott barátnő kedvenc cukorkáit és kész is. Esetleg ha egy kisebb partin, találkozón belül kéred fel őket, akkor akár tortát is készíthetsz az üvegekbe, és a levél az üveg tetejére kerülő papíron (mint a lekváros üvegek tetején lévő celofán) kaphat helyet.

Amennyiben teljes mértékben a „Csináld magad” esküvő híve vagy, akkor készíts egyen ékszereket koszorús lányaidnak. Itt teljesen elengedheted a fantáziádat és már ráhangolódhatsz az esküvői témára.

Ha kevés időd van a szervezésre nagyon frappáns és mégis személyes ötlet lehet a fényképes kérés. Készíts egy fényképet magadról, amelyen egy kreatív felirat segítségével teszed fel a kérdést. Ezt még e-mailben is egyszerűen el tudod küldeni, így hamar tudnak válaszolni barátnőid.

Szólj hozzá Te is!

hozzászólás