Kim Kardashian és Kanye West összeházasodott

Kim Kardashian és Kanye West összeházasodott

Már hetek óta erről a frigyről zengett a bulvársajtó, rengeteg pillanatot és pletykát is megosztva. A boldogító igent május 24-én az előzetes híresztelésekkel ellentétben, Olaszországban, Firenzében, a Forte di Belvedere-ben mondta ki Kim Kardashian és Kanye West. 
Az esküvő sem olyan kicsire sikeredet, mint ahogy a pár hangoztatta: végül hatszáz vendég jelent meg. Azonban így is akadtak hiányzók: a menyasszony egyik testvére, Rob Kardashiant még az esküvő előtt visszautazott Los Angelesbe. Valamint a zenész páros Jay Z és Beyonce sem jelent meg, pedig pletykák szerint a rap sztár lett volna a vőlegény tanúja. A ceremónia a rengeteg vendég ellenére igen meghitt volt. A menyasszonyt mostoha apja Bruce Jenner vezette oltár elé. A sokáig teljes titkolózás övezte menyasszonyi ruha mindenki szerint csodálatos volt. A ruha tervezője, Riccardo Tisci is helyett foglalt a vendégek között. Hogy az esemény még felemelőbb legyen a világhírű tenor, Andrea Bocelli is énekelt a ceremónián.
A firenzei Forte di Belverdere gyönyörű helyszínt biztosított az esküvőnek. A tornyosuló virágfalak megadták a pár számára azt a meghittséget, amit szerettek volna. A teraszon tartott vacsorán pedig nem csak a finom falatok kápráztatatták el a vendégeket, hanem a csodálatos kilátás is. Ezután a násznép hajnalig mulathatott, több híres zenész is elkápráztatta a násznépet. Az előzetes nyilatkozatoknak megfelelően a Kardashian család valóság-showjának kamerái kívül maradtak az esküvőről. A résztvevő családtagok és közeli barátok is boldogan nyilatkoztak az esküvő után, valamint a közösségi oldalakon is sok boldogságot kívántak a párnak.

Szólj hozzá Te is!

hozzászólás