10 szuper dal nyitótánchoz

10 szuper dal nyitótánchoz

Érzelmes legyen? Inkább vidámabb? Legyen megható, vagy könnyed? Mely dal fejezi ki legjobban, hogy mit is jelentetek egymásnak? Segítünk nektek abban, hogy milyen dalt válasszatok az esküvői nyitótánchoz.  Ahány dal, annyi érzelem, annyi kapcsolat, annyi szerelem. Egy kis kikapcsolódás az esküvői szervezés közben. Dőljetek hátra, töltsetek egy pohár bort, és élvezzétek a zenét. Végül lehet, hogy eggyel több pipa kerül a teendők listájára.

Jack Johnson: Better Together Könnyed, vidám, bohókás dallam. Ez lesz a ti dalotok, ha jellemző rátok, hogy szeretitek megviccelni egymást, mókázni, sétálni az erdőben, nézni a fákat, virágokat, hallgatni a madárcsicsergést, és szeretitek a könnyed dolgokat. A cukrászdában gyümölcs fagyit választotok, és ha nyaralni mentek a zsúfolt tengerpart helyett, valami kedves kis kalandos, eldugott romantikus olasz falucskát választotok.

Christina Perri : A Thousand Years Heves, nagy érzelmek, nagy viták és édes békülések. Szeszélyes, viharos, és éppen ettől nagyon intenzív kapcsolat a tiétek. Minden együtt töltött pillanatot megéltek, szeretitek a harsány színeket, a sebességet, a vágyaitokat megélni. Szeretitek kizárni a külvilágot. Ha kirándulni mentek szívesen választotok úti célul kastélyokat, arborétumokat.

Lana Del Rey: Young and Beautiful Kifinomult az ízlésetek, szívesen töltitek estéiteket újabb és újabb közös gasztro élmények felfedezésével. Rajongtok a különleges borokért, és ételekért. Ahogy az ételek terén, úgy az életben is a minőségre nagyon érzékenyek vagytok. Értékelitek a művészetet, a kézműves, egyedi alkotásokat, mert tudjátok mennyi tudás és munka van benne. Szerelmetek biztos alapokon áll, nagyon intenzív és szenvedélyes.

Drake : Hold On, We’re Going Home Szeretitek megosztani az örömötöket, éppen ezért sok időt töltötök barátaitok társaságában, sok közös programot szerveztek.  Fontos számotokra, hogy mindig legyen kivel megosztanotok az élményeiteket, így szerelmeteket megélni is legjobban így tudjátok. Mivel mindkettőtöknek fontosak a barátaik, így a kikapcsolódást leginkább a nagy, közös hajnalba nyúló bulik jelentik.

Jim James: A New Life A szerelem természetes, magától értetődő, élettel teli. Pont mint a ti kapcsolatotok. Mindig lendületes, soha nem unott, valamelyikőtök mindig előrukkol valami új ötlettel, ezért mindig tele vagytok meglepetéssel. Van, hogy a hajnal közepén jut eszetekbe pizzázni egyet, vagy szombat reggel felpattantok a bringára és irány a Balaton. Imádjátok a spontán ötleteket. Ha nyaralni indultok, beültök a kocsiba, felszálltok a vonatra minden különösebb terv nélkül,  lesz ami lesz. Ti vagytok az a pár, aki soha nem visz magával térképet a kiránduláshoz, mert tudjátok, hogy nem a cél a fontos, hanem az út, amit együtt tesztek meg.

Irene Diaz: I Love You Madly Fájdalmas szerelem. Végtelen éjszakák, könnyek, törékeny lakásdíszek, nagy megbocsájtások. Imádjátok egymást, de néha elő-előbukkan az a bizonyos zöld szemű, aki felkavarja az érzelmeket. Bármi is történik, mindig tudjátok, hogy ez csak átmeneti, és nem kérdés, a sors is egymásnak teremtett titeket. Kis, szusszanásnyi szünetek kellenek mindkettőtöknek, csak, hogy mindig érezzétek, mennyire fontosak vagytok egymásnak.

Active Child : Silhouette Szeretitek csendben, visszafogottan, személyesen megélni szerelmeteket. Meghitten, kettesben sétálni. A tettek ereje számotokra fontosabb, mint a szavaké, így kevesebb alkalommal kerül sor köztetek olyan beszélgetésre, mely mély érzelmeket érint. Minden szót alaposan átgondoltok, mielőtt kimondjátok, mert tudjátok súlya van.

John Mayer: Who You Love featuring Katy Perry Szeretitek apró, kedves kis figyelmességekkel meglepni egymást. Ha tudjátok, hogy a másiknak nehéz napja lesz, egy forró fürdőt készítetek, vagy hazafelé kedvenc cukrászdátokból visztek süteményt. Annyira egymásra vagytok hangolva, hogy szavak nélkül is tudjátok egymás gondolatát. Ti vagytok az a pár, akik egy percre sem engedik el egymást, imádtok összebújva sétálni, és egymást kényeztetni.

John Legend: All of Me Egymás nagy támaszai, inspirálói vagytok. Könnyen kimutatjátok érzelmeiteket, igénylitek a tartalmas, mély beszélgetéseket. Gyakran olyan sportot űztök, ahol mindkettőtök ereje szükséges a haladáshoz, együtt eveztek, vagy szerettek falat, sziklát mászni, hogy itt is érezzétek mennyire fontos, hogy a másik biztosítson. Tudjátok, hogy együtt minden akadályt legyőztök.

Justin Timberlake: Mirrors Van-e szabadabb érzés, mint motorra ülni és száguldani, felcsatolni a lécet és siklani, vagy csak futni egyet. Szeretitek, ha érzitek szabadok vagytok. Nehezen kezelitek a kötöttséget, ezért ha csak tehetitek, minél többször élitek át ezt az érzést.

 

Ez is érdekelhet:
Ezek voltak 2013 legnépszerűbb bevonuló zenéi

Táncold ki magadból a stresszt

Szólj hozzá Te is!

hozzászólás