Esküvőszervező kisokos

Esküvőszervező kisokos

Legyen-e esküvőszervező, vagy sem? Ez egy részben a büdzsé kérdése, azonban érdemes figyelembe venni, hogy miben tud segíteni az esküvőt illetően. A következő dolgokat érdemes mérlegelni a döntés során.
Szó szerint szervez
Az esküvő megtervezése mellett, összeállítja a menetrendet, kapcsolatot tart a szolgáltatókkal, leszervezi velük a találkozókat, a nagy napon is ott van az esküvőszervező és megoldja a felmerülő problémákat. Azaz rengeteg stresszt vehet le a válladról, így nem kell mást tenned, mint élvezni az esküvőd napját.

Spórolhat neked
Mivel egy esküvőszervező  jobban „benne van a szakmában” meg fogja találni a tökéletes szolgáltatót, aki a költségvetésednek is megfelel, vagy csak szimplán megóv olyan rossz döntések meghozatalától, amely sok pénzedet felemésztenék (pl.: fölösleges vásárlások)

Tudnod kell elengedni a dolgokat
Ahhoz, hogy jól tudja végezni a dolgát az esküvőszervező, el kell engedni bizonyos dolgokat, meg kell bíznod benne. Ha már azután fogadtad föl, miután elkezdted szervezni az esküvőd, ossz meg vele mindent és értesítsd a szolgáltatókat is a változásról, hogy ezentúl az esküvőszervezőt kell keresniük.

Több verzió is lehetséges
A legtöbb esküvőszervező több lehetőséget is biztosít. Felkérheted egyszerűen csak konzultálni, például, ha nem tudod, hol kezd el a szervezést, vagy hosszabb ideig, az alapok leszervezéséhez és persze, amely a legköltségesebb, hogy megszervezze az egész esküvőt.

Nem gondolatolvasó
Akármennyi időre is lesz segítségedre az esküvőszervező, akkor is meg kell vele osztanod minden elképzelésedet és gondolatodat. Mivel nem ismer régóta, el kell neki mondanod mit szeretsz és mit nem. Csak így fogja tudni megtalálni a számodra legmegfelelőbb megoldást.

Plusz egy:
Ő sem mindenható. Bár valószínűleg, ha tehetné szikrázó napsütést varázsolna, vagy minden nézeteltérést elsimítana a nagy napra. Azonban ő is csak ember és sajnos el kell fogadni, hogy eleredhet az eső és néhány rokon nem szereti a másikat, de a jó esküvő szervező minden tőle telhetőt megtesz a tökéletes esküvőért.

Szólj hozzá Te is!

hozzászólás