7 dolog, amiről könnyű megfeledkezni a lagzi után

7 dolog, amiről könnyű megfeledkezni a lagzi után

Kiváló hangulat volt egész este, mindenki remekül érezte magát a lagzin. Szeretnétek végre ledőlni és pihenni, másnap pedig már készülődni a nászútra. Azonban van néhány feladat, amit ekkor, a lagzi után nagyon könnyű elfelejteni.Elvinni a lagzin kapott ajándékokat: Lagzin is kaphattok különféle ajándékokat, nem csak a menyasszonytáncért járó pénzt. Ha más nem, jelölj ki egy családtagot, vagy barátot (koszorúslányt, násznagyot), hogy gyűjtse össze a lagzi végén az ajándékokat. Kár lenne értük és nem árt tudni azt sem, kinek kell majd köszönő levelet címezni.

Összegyűjteni a virágokat és minden dísztárgyat: Ha úgy szervezted, hogy a virágosok vagy dekoratőrök eljönnek a díszekért, akkor nincsen különösebb dolgod. Azonban, ha saját vagy kölcsönkapott dekoráció van, akkor bizony ez is rád marad. Azonban a helyszínt általában gyorsan ki is takarítják, és ami nem ottani az sajnos gyorsan a szemétben landolhat. A lagzi végén ne felejtsd el összegyűjteni, amit ti hoztatok vagy kölcsönbe kaptatok, vagy legalább leegyeztetni a takarítóbrigáddal, hogy mi fog kelleni.

Összeszedni az elhagyott tárgyakat: Szintén fontos feladat, mert a fergeteges parti közben el-elhagyódnak dolgok, még az is, ami fontos lehet. Ebben is kérheted valakinek a segítségét, de akárhogy is, a vendégek biztosan értékelni fogják, ha megtaláljátok az elhagyott kedvenc nyakkendőt, vagy a szép fülbevaló párját.

Ellenőrizni, hogy esett-e valamilyen kár: Ez azért fontos, mert az okozott kárért nektek nyújtják be a számlát. Nézzetek körül, hogy történt-e valami, hogy fel tudjatok készülni az esetleges plusz költségekre. Ezt megtehetitek miközben az elveszett tárgyakat keresitek.

Megköszöni a szolgáltatóknak: Nem csak a fizetés a lényeg, hanem a visszajelzés is. Ha szeretted a fényképészt vagy a bandát, mond el nekik. Ez számukra is fontos, mert ezekből a visszajelzésekből ők is sokat meríthetnek és így segítheted további munkájukat.

Begyűjteni a vendégkönyvet: Az ajándékok begyűjtése mellé ezt is vésd fel, nehogy elfelejtődjön. Akár a nászútra is magatokkal vihetitek, hogy jót derülhessetek rajta útközben.

Elvinni a menyasszonyi ruhát a tisztítóba: A menyasszonyi ruha bizony könnyen koszolódik és bármi is lesz a sorsa, minél előbb tisztítóba kerül annál jobb, mert, ha egy folt megmakacsolja magát, nagy gond lehet. Legyen a lagzi utáni másnap első feladatai között.

Szólj hozzá Te is!

hozzászólás