Koszorúslány dilemma – mindenképp fel kell kérnem a duci unokatestvérem?

Koszorúslány dilemma – mindenképp fel kell kérnem a duci unokatestvérem?

Persze azt szeretnéd, hogy az összes koszorúslány, tökéletesen mutasson azokban a ruhákban, amiket te választottál, vagy együtt választottatok. De nem minden stílus passzol az összes testalkatra. Mit tegyen a menyasszony, ha az álomruhája nem annyira előnyös minden koszorúslányon? 

„Nagyon szeretem az unokatestvérem, de ő tényleg duci. Így inkább más szerepet szánnék neki az esküvőn, mert nem tudom elképzelni, hogy hogyan is tudná viselni azt a csinos ruhát, amit választottam a koszorúslányoknak. A nővérem azt hiszi, teljesen megőrültem a szervezéstől, de én csak azt szeretném, hogy tökéletes legyen a nap. Kinek van igaza?”

A nővérednek. Gondolj bele, milyen érzés lenne az, ha valaki azt mondaná neked, hogy nem lehetsz koszorúslány, mert vörös a hajad, de a menyasszony csak barnákat akar. Ha szoros kapcsolatban vagytok az unokatestvéreddel kérd fel koszorúslánynak, és vigyél változatosságot a ruhákba. Nem feltétlenül kell, hogy a koszorúslány ruhák ugyanolyan szabásúak legyenek, ha az anyaguk és színük azonos, a te kedvenc fazonodon kívül választhatsz egy A vonalú fazont az unokatestvérednek, hisz ez a szabás a legtöbb alakon jól mutat. Ez a te esküvőd, de mindig jusson eszedbe, hogy a családod és a barátaid azok, akik mindig megvédenek attól, hogy átváltozz a retteget Menyasszörnnyé!

Szólj hozzá Te is!

hozzászólás