4 dolog az esküvői dekoráció személyessé tételére

4 dolog az esküvői dekoráció személyessé tételére

Csodálatos az esküvői dekoráció, de mégis úgy érzed, hogy hiányzik valami. A személyesség bizony sokat számít ilyenkor. A következő négy tipp segítségével egyedivé varázsolhatod az esküvői dekorációd.Használjátok a dolgokat, amit szerettek: A legegyszerűbb módszer, ha olyan dolgokat is az esküvői dekoráció részéve tesztek, ami ugyan nem „esküvős”, de nektek sokat jelent. Ilyen lehet például a közös fotóitok és apró emlékeitek (pl.: koncertjegyek) felhasználása egy fogadó tábla elkészítésére. Vagy készítsetek egy kis „kiállítást” a fogadótérben a közös emlékeitekről.

Újrahasznosítás: Ha pedig már azoknál a dolgoknál tartunk, amik már megvannak: miért ne lehetne azokat is felhasználni az esküvői dekoráció elkészítésére. Így másra több pénz maradhat. Szedjetek össze néhány régebbi tárgyat, amiről úgy gondoljátok, hogy hasznos lehet, vagy jól mutat, az esküvőn, de már nem igazán használjátok.

 

Esküvői dekoráció - Esküvő Vintage (Gerzsenyi-Raczko Tímea)

Attól se ijedjetek meg, ha nem illik a színe az esküvői színpalettába, hiszen a festék spray csodákra képes (és nagyon egyszerű használni is). Ezek a tárgyak lehetnek régi dobozkáktól kezdve, figurákon át minden, amit csak úgy gondoltok, hogy illik hozzátok és az esküvőtök hangulatához.

A család és barátok ereje: A család és a barátok fontos szerepet játszanak az esküvőn, miért ne segíthetnének az esküvői dekoráció elkészítésében is. Egy-egy ügyesebb barát remek dolgokat készíthet, ami nem csak az esküvőn szép, hanem utána akár emlékként is megtartható.

Esküvői dekoráció - Esküvő Vintgae (Fotó: Gerzsenyi-Raczko Tímea)

Szín, textúra és minta: A színpaletta már biztosan a ti ízléseteket tükrözi, miért ne lehetne még jobban feldobni. A különböző textúrák vagy minták is kifejezhetik a személységeteket, hát használjátok bátran. Ha annyira nem vagy biztos, hogy mi illik egymáshoz egy próbaasztal és néhány mintadarab segítségével egyszerűen kiderítheted.

Szólj hozzá Te is!

hozzászólás