Felejthetetlen esküvő: Az előkészületek

Felejthetetlen esküvő: Az előkészületek

Szeretnéd, ha nem csak kettőtök számára lenne felejthetetlen az esküvő, hanem a teljes vendégseregletnek sem. Rövid cikksorozatunkból témánként 4+1 inspiráló ötletből meríthettek ihletet, hogy az esküvőtök emlékezetes legyen.
Ne hagyd, hogy a közvetlen előkészületek pánikban teljenek. Szerezz egy emlékezetes délelőttöt magadnak és koszorús lányaidnak. Csak néhány, apró ötlet kell.
1. Összeszedettség: Melyik menyasszony szeretné, ha a készülődés közben eltévedt, vagy tanácstalan vendégek keresgélnék? Ezt elkerülendő érdemes összeállítani egy telefonszám listát, hogy bizonyos esetekben kit kell fölhívni, és szétküldeni a vendégeknek, valamint több ponton kiragasztani a helyszínen. Érdemes a legfontosabb időpontokat (pl.: fotózás időpontja, indulás, a ceremónia kezdete, lagzi kezdete) szintén összegyűjteni és kinyom-tatva szétküldeni mindenkinek. Ha egy kicsit meg is designolod a kártyákat, még tutibb hatást érhetsz el (pl.: jelöld az eseményeket piktogramokkal).
2. Ne szorongj!: Ne akard percre pontosan megtervezni a készülődést, öltözködést. Hagyj időt arra, hogy a koszorús lányokkal lazítsatok, szórakozzatok egy kicsit a boldogító igen előtt. Idézzetek föl régi emlékeket, kitalálhattok „házasságra felkészítő” vicces feladato-kat, de mindenképpen szánjatok egy kis időt a szórakozásra.
3. Mókás fényképek: Rengeteg időbe és tökéletes pózba kerülhet az esküvői fotók elkészítése. Vigyetek ebbe is egy kis lazítást, és készítessetek néhány bohókás képet is. Az inter-net tele van jobbnál jobb ötletekkel, és a fotós is biztosan ad néhány egyedi és látványos képhez tippet.
4. Köszöntés: Mielőtt elindultok kimondani a boldogtó igent, ne feledkezz meg azokról, akik az egész idő alatt melletted álltak. Egy rövidke köszöntővel az indulás előtt köszönd meg a támogatásukat.
4+1. Plusz figyelmesség: Egymás megajándékozása. Emlékeztessétek párotokat, hogy meny-nyire szeretitek. Lehet egy rövid levéllel, egy tréfás üzenettel, vagy néhány pikáns képpel. A felkészülés közben minden bizonnyal szívmelengető lesz egy ilyen kis apróságot is kapni, és tuti elűz mindenféle esküvő előtti pánikot.

Szólj hozzá Te is!

hozzászólás