Ezeket érdemes figyelembe venni az őszi esküvő tervezésénél

Ezeket érdemes figyelembe venni az őszi esküvő tervezésénél

Bár már az ősz kiesik az esküvői szezonból, sok szépséget tartogat magában ez az évszak is. Az őszi esküvő szervezésénél érdemes néhány dolgot figyelembe venni.

Tartsd melegen a vendégeket. Az ősszel már lehűlhet a levegő és ilyenkor nem árt, ha van néhány pléd és takaró, hogy biztosan ne fázzon senki. Valamint a koszorús lányokról se feledkezz meg. Egy stílusos kiskabát, vagy egy szép sál tökéletes kiegészítő lehet és így ők sem fáznak meg.

Használd ki a gyönyörű tájat. Csodaszép hátteret adhatnak a sárguló levelű fák és narancsos színekben pompázó táj. Kell ennél több?

Vond be a természetet. Nem csak a képeknél, hanem a dekorációnál is kihasználhatod az évszak adta lehetőségeket. Elvégre is az őszi esküvő legyen tényleg őszi. Használd fel a gyümölcsöket, zöldségeket és akár a szép színes faleveleket is a díszítésnél. Például gyümölcs ültető „kártyák”, vagy használj csonthéjasokat a mécsesek dekorálására.

Merj játszani a színekkel. Most a pompázó színek között, te is kipróbálhatsz néhány nem hétköznapi színt. Ilyenkor előtérbe kerülhetnek a sötétebb színek, mint például a bordó, tengerészkék, bronzbarna, vagy a mély lila. Persze az őszi színekkel is csodálatos hangulatot lehet varázsolni.

Legyen az esküvői menüsor és az italok is szezonálisak. Nem csak, mert olcsóbban be lehet szerezni a szezonális alapanyagokat, de az igazi őszi esküvő hangulatát is megadja. Almabor, vagy valamilyen forralt ital esetleg néhány almás sütemény. Ugye milyen jól hangzik?

Egy kis kedvezmény? Nézz utána, hogy a fő szezonon kívüli időpont miatt kaphattok-e esetleg egy kis kedvezményt valamelyik szolgáltatótól. Elvégre egy kérdés vagy némi utánanézés nem árt meg senkinek.

Szólj hozzá Te is!

hozzászólás