Erre figyelj a menyasszonyi csokor eldobásánál

Erre figyelj a menyasszonyi csokor eldobásánál

A menyasszonyi csokor eldobása az est egyik fénypontja lehet. Néhány jó tanáccsal segítünk, hogy ez biztosan így legyen.
Figyelj rá, hogy legyen elég szingli, illetve még el nem jegyzet hölgy vendég. Ha kevesen vannak, inkább legyen kisebb a felhajtás körülötte.Találd meg a megfelelő időpontot a csokor eldobásához. Várd meg, amíg egy kicsit felpörög a buli, de ne várj túl sokat, nehogy elmenjenek a szingli vendégek. Nyugodtan keríts neki nagyobb feneket: jelentesd be, gyűjtsd össze az összes eladó leányzót és egy jól megválasztott zenére dobd el a csokrot.
Ezt tovább fokozva igazán ütős párosítás lehet, ha a harisnyakötő dobást is ugyanakkora időzítitek. A két szerencsés pedig táncolhat is egyet egymással, persze valami mókás zenére, nehogy túl komolyan véve, kínos legyen a dolog.
Mára már divattá vált külön dobócsokrot készíttetni, ami nem csak azért jó ötlet, mert a gyönyörű és drága menyasszonyi csokor ép marad. A másik csokor nyugodtan lehet robosztusabb, erősebb, hogy kibírja a hadakozást.

Menyasszonyi csokor dobás - Esküvő Vintage
Talán furán hangzik, de gyakorolj egy kicsit. Ez nem egy olyan dolog, amit gyakran csinál az ember, és nem vicces, ha közvetlenül a hátad mögött landol a csokor. Keress valami könnyebb tárgyat, vagy a kertből szedj össze egy kisebb csokorra való virágot és azzal gyakorold a dobást.
Néhányan meg szokták próbálni kifejezetten célozni valakinek a csokrot, ez azonban ritkán ért célt. Nyugodtan dobd csak el a csokrot és hagyd Ámorra a célzást.

Szólj hozzá Te is!

hozzászólás