Papírvirág fal a legújabb esküvői trend?

Papírvirág fal a legújabb esküvői trend?

Persze, még nem nálunk, hanem a tengerentúlon. De ott aztán nem is aprózzák el. Úgy indult néhány éve, hogy a ceremónia helyszínén úgynevezett fotósarkot állítottak fel, hogy jópofa képek szülessenek. Ezekhez mindenféle vicces kiegészítőt is lehetett használni, legtöbbször papírból készült feliratos táblákkal, bohókás napszemüvegekkel, parókákkal, kalapokkal dobták fel a fotók hangulatát. Ez a fajta fotósarok meg is maradt ennél a vicces, szórakoztató funkciót betöltő szerepkörnél.

Már egy-két éve is látni lehetett, hogy egyre nagyobb teret kapnak az alternatív dekorációs megoldások, és az amerikai esküvői dekorosok fantáziája durván meglódult. Nagy közhely, hogy az Egyesült Államokban, minden olyan hatalmas, és hát nincs másképp az esküvői dekorációval is. Már, ami a papírvirág részét illeti. Most nem térnék ki a különféle tematikus megoldásokra, csak ezt az egy szeletét ragadnám meg. Na de, hogy ne csak dumáljak, meg is mutatom mire gondolok.

papírvirág - Esküvő Vintage

Papírvirág fal esküvőre

Meghökkentő élmény lehet vendégként belefutni egy-egy ilyen papírvirág fallal dekorált esküvőbe, arról ne is beszéljünk, micsoda fotók készülhetnek itt. Biztosan sokan láttátok a Vintage Garden virágfalát, és a Dukai Reginával készült fotókat, akkor nyilván érthető miről beszélek. Persze az a fal azért kuriózum, mert több mint ötezer élő virágot használtak fel hozzá. Ennél költséghatékonyabb megoldást jelent a papír. Azt persze nem tudom, hogy időben kevesebb munka-e, tekintettel arra, hogy amikor két éve a Wamp tematikus esküvői vásárán a Karcsi Papírboltja tulajdonosával egy körülbelül negyed ekkora papírvirág fal előtt beszélgettünk, Bánlaki Katalin azt mondta ezt is hetekig készítették.

Papírvirág

DIY óriás papírvirág

A legújabb trend szerint gigantikus méretű papírvirágokkal tűzdelt falat állítanak fel az esküvői helyszínen, mely természetesen meghatározza az egész esküvői dekoráció hangulatát. Ha Te is szeretnél, ha nem is ilyen, de hasonló virágfalat, és van elég időd, jó hír, hogy nem kell túl nagy kézügyesség egy-egy ilyen óriás papírvirág elkészítéséhez. Hamarosan itt az oldalon be is mutatjuk ezt! Addig is nézegessetek további papírvirág képeket Pinterest oldalunkon.

Szólj hozzá Te is!

hozzászólás