Hogyan legyen az esküvői tanú is boldog?

Hogyan legyen az esküvői tanú is boldog?

Az esküvői tanú a legnagyobb segítség az esküvőszervezésben: utána jár dolgoknak, vezeti a koszorús lányokat és elsimítja a problémákat. Így megérdemli a különleges bánásmódot is.

Ne állítsd lehetetlen feladatok felé. Természetesen az esküvői tanú jelenti az egyik legnagyobb segítséget az esküvő szervezésében, azonban meg kell értened, ha ő nem helyezi minden elé a te esküvődet. Hagyd neki elég időt, és részletesen beszéljétek át, hogy miben és hogyan tud segíteni.

Figyelj ő rá is. A tanúdnak is meg van a saját érdeklődése, párja és esetleg gondjai is. Ne csak mindig az esküvődről beszéljetek, hallgasd meg őt is, hiszen egy hozzád közel álló személyről van szó.

Nyugodtan add át neki az irányítást. Miután átbeszéltétek a dolgokat nyugodtan hagyhatod, hogy bizonyos dolgokat ő intézzen. Hiszen pontosan azért választottad őt, mert megbízol benne, és tudod, nagyon jól ismer. Ha mindig ellenőrzöd, azzal komoly stresszt okozol a tanúdnak és az csak konfliktusokhoz vezethet. Bízz benne!

Az esküvői tanú nem gondolatolvasó. Erről ne feledkezz meg. Attól, hogy a tanúd a legjobb barátnőd, vagy egy közeli családtagod, attól még nem biztos, hogy tudja, mit szeretnél pontosan. Ha van egy konkrét elképzelésed, add a tudtára, még mielőtt hozzákezdene a dolog megvalósításához (például a leánybúcsú szervezéséhez).

Ne őt okold, ha gond van a koszorús lányok között. Igaz, nagyon sokszor segíthet elsimítani az esetlegesen felmerülő problémákat a koszorús lányok között, de nem lehet ott a nap 24 órájában, hogy felügyelje őket. Ha valami probléma van, kérd ki a véleményét, hogyan oldjátok meg, de ne sózd rá teljes egészében.

Lepd meg egy különleges ajándékkal. A koszorús lányoknak illik egy kis ajándékkal megköszönni, hogy fontos részei az esküvődnek. Így a tanúdnak még inkább. Gondoskodj számára valami személyes figyelmességről is, hogy tudja, nagyra értékeled a segítségét.

Szólj hozzá Te is!

hozzászólás