A koszorúslányok érdekében!

A koszorúslányok érdekében!

Minden bizonnyal az esküvő minden egyes apró részletét pontosan megtervezed. Megvannak a saját elképzeléseid minek, hogyan kell kinéznie. Azonban egyeseket ez sokkal jobban érinthet, mint a többi vendéget, ők pedig nem mások, mint a koszorúslányok. Összeszedtünk néhány fontos dolgot, amit érdemes észben tartanod koszorúslányok érdekében. 

Hagyd, hogy a koszorúslányok saját magukat adhassák! Ne kényszeríts rájuk olyan ruhát, ami nem áll jól, vagy nem szeretik a színét. Mostanság úgy is divatba jött, hogy különböző színű ruhákban vannak a koszorúslányok. Válasszatok együtt, biztosan értékelni fogják! Ha pedig a választásoknál járunk: a megfelelő cipőről se feledkezzetek meg. Ha valaki nem tudja hordani a magassarkút, ne erőltesd rá! Senki sem szeretne orra esni a bevonuláskor!

Ha esetleg nem ismeri mindenki egymást, mutasd be őket! Szervezhetsz többféle programot, ami alatt nem csak az esküvőre tudtok készülni, hanem ismerkedtek is közben. Pl.: a legegyszerűbb a közös vásárlás, vagy ruhanézés, de akár a „csináld magad” projekteket is tarthatjátok közösen. Sokkal egyszerűbb lesz együttműködni, ha már kicsit összeszokott a társaság.

A koszorúslányok is igénylik a pihenést, hiszen sok dolguk lesz a nagy napon. Hagyd őket is relaxálni a nagy nap előtt! Ne varrj az utolsó pillanatban a nyakukba semmit, és a hosszú éjszakázást is hanyagoljátok. Csak akkor tudnak igazán veled lenni, ha ők is csúcsformájukat hozhatják. Persze egy rövidke csajos este azért beleférhet.

Ne akard, hogy versenyezzenek a figyelmedért! Nagyon kényes szituációkhoz vezethet, ha valaki azért viaskodik, mert több időt szeretne veled tölteni az esküvő szervezés alatt.

A lánybúcsú nem a te feladatod, ne szólj bele! Ezt az alkalmat teljes mértékben a koszorúslányok szervezik neked. Apró utalásokat tehetsz nekik előtte, hogy mit szeretnél, de semmiképpen ne hozd szóba, ha valami mégsem úgy lesz. Bizonyára sok erőfeszítésükbe fog kerülni a szervezés.

Találj ki egyedi ajándékokat számukra. Megérdemlik, hiszen a felkészülés legnehezebb idejében is veled lesznek. Nem kell drága dolgokkal elhalmozni őket, a személyesség legyen a lényeg! Korábbi cikkeinkben rengeteg ötletet találhattok ezzel kapcsolatban.

 

Szólj hozzá Te is!

hozzászólás