Menyasszonyi ruha Maggie Sottero módra

Menyasszonyi ruha Maggie Sottero módra

Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de minket egyre jobban rabul ejtenek a kristályok. A finom, nem túl harsány csillogás, de az így mégis hangsúlyossá tett részletek. 

A finom csipke, párosítva a fennkölt kristályokkal egyszerűen rabul ejtő párosítás. A test vonalát követő, lágy anyagok, melyek már nagyon távol vannak a túldíszített, habcsókszerű menyasszonyi ruha költeményektől. Maggie Sottero 2014-es menyasszonyi ruha kollekciójának minden darabja pompás illusztrációja a visszafogott eleganciának. Hűvös, ám mégis ragyogó. Egyes darabjait a ’20-as évek, valamint a Gatsby stílus inspirálta. Maggie Sottero hatszor nyerte el a Debi díjat, kilencszer a Desert Rose díjat, és két Diva díj mellett három Dallas Rose, egy-egy UK Bridal Buyer, The Retail Bridal Wear Association díj tulajdonosa is.

A Maggie Sottero menyasszonyi ruha jellmezői

A Maggie Sottero menyasszonyi ruha az időtlen romantika és a tökéletes menyasszony megtestesítője, mindegyikre jellemző a gyöngy, csipke, és swarovski kristályok használata. Nézzétek meg a 2014-es kollekciót:

Maggie Sottero - 2014-es kollekció

Your description text must be here

Ezek is érdekelhetnek:

Menyasszonyi ruha választás

Claire Pettibone menyasszonyi ruhái

Daalara menyasszonyi ruha

Szólj hozzá Te is!

hozzászólás