Lánykérés egy egész éven át

Lánykérés egy egész éven át

Egy igazán elhivatott és romantikus srác, Dean Smith egy éven keresztül, minden nap megkérte barátnője kezét. Persze, hogy igazán meglepetés és emlékezetes legyen a lánykérés szükség volt egy kis csavarra is.

Dean tavaly januárban döntötte el, hogy barátnőjével Jennifer Kessellel szeretné leélni az életét. A lánykéréshez pedig egy rendkívül romantikus ötletet eszelt ki. Jennifer mindig is odavolt a lánykérős videókért, amelyek közül sokat barátjának is megmutatott.

Ezek alapján pedig meg is született Dean ötlete: egy videóban fogja megkérni kedvese kezét. Egy éven keresztül, minden egyes nap felvette, ahogyan egy táblával a kezében felteszi a nagy kérdést, mindig más időben, különböző dolgok közepette – például reggeli, vagy autózás közben közben, vagy éppen a kutyájuk társaságában.

Végül február 8-án, barátnője 26. születésnapján mutatta meg Dean a videót a család segítségével. A családi nyaralás alatt, ünnepi vacsora helyett a tengerpartra vitték a lányt, ahol megkérték nézze meg a videót. Amint Jennifer végignézte azt, feltűnt Dean és személyesen is megkérte barátnője kezét. A nem mindennapi lánykérés pedig célt ért: Jennifer könnyek között mondott igent párjának.

A videót mára már több mint 19 millióan látták. Ugyan valóban kicsit hosszú, azonban rendkívül megható és biztos, hogy a végén egy szempár sem marad szárazon.

Szólj hozzá Te is!

hozzászólás