Menyasszonyi ruha választás

Menyasszonyi ruha választás

Ők itt mindannyian, egytől-egyig olyan szakemberek, akik érted, értetek dolgoznak. Részesei az örömötöknek és igazán meg is akarnak ismerni ahhoz, hogy tudják, kik vagytok, hogy munkájukkal a legjobban hozzátok közel álló eredményt érjék el. 

Had meséljek el egy történetet. Nagy hatással volt rám Grace Kelly története, az álom esküvője, de legfőképp a menyassznyi ruha. Megfogott az a csodálatos hosszú ujjú, álló nyakú, apró pamut gombos csipke esküvői fuhája.  Hosszú hónapokig kerestem az összes fellelhető esküvői ruhaszalon kínálatában azt a ruhát, amit elképzeltem, de sehol sem találtam még csak hasonlót sem. Mígnem, egy belvárosi szalonban fel nem próbáltam Sidrá-t. A kidolgozottsága, a díszítése, a finom csipke majdnem elfeledtette velem, a vágyam, a zárt hosszú ujjú felsőrész iránt. Gyönyörű volt a menyasszonyi ruha, főleg mikor felcsatolták azt a csodálatos uszályt, de éreztem nem tökéletes. Elmeséltem a szalon munkatársainak, hogy mi a legfőbb vágyam, és legnagyobb meglepetésemre azt mondták, nem kérdés, megvarrják nekem. Így születhetett meg az a tökéletes menyasszonyi ruha, melyben férjhez mentem, hála az Organza Szalonnak.

Ls Sposa - Sidra és a különleges, hátul gombolós csipke felső.

Ls Sposa – Sidra és a különleges, hátul gombolós csipke felső.

Ahogy sok döntés előtt álltok, számos kérdésben kell egyetértésre jutni, mely egy erőpróba is a házasság előtt. Abban szeretnék segíteni, hogy ezek a döntések könnyebbek lehessenek. Szeretnénk közelebbről is bemutatni nektek azokat az ékszerészeket, virágkötőket, cukrászokat, zenekarokat, éttermeket, esküvői ruhaszalonokat, akik majd a Ti nagy napotokat is olyan tökéletessé varázsolják, mint tették azt a miénken.

Szólj hozzá Te is!

hozzászólás