Eljegyezték Cameron Diaz-t?

Eljegyezték Cameron Diaz-t?

Cameron Diaz egy csillogó gyémántberakású gyűrűkompozícióval tűnt fel a szerdai Hollywood Costume Luncheon-on. Ez rögtön be is indította a pletyka és találgatás áradatot, hogy kedvese, Benji Madden megkérhette a színésznő kezét.
Cameron Diaz minden szégyenlősség nélkül mutogatta csillogó gyémántberakásos gyűrűjét a Hollywood Costume Luncheon-on, majd az aznapi vacsorán is ebben jelent meg. Ebből aztán rögtön kipattantak a találgatások, hogy Benji Madden, a Good Charlotte gitárosa megkérhette a színésznő kezét. Azonban eddig ezt egyetlen forrás sem erősítette meg.

A pár már a kapcsolatuk elején sem igazán tette közhírré, hogy mi történt köztük. Hosszas találgatások után bizonyosodott csak be, hogy a színésznő és a gitáros egy pár, amikor kéz a kézben jelentek meg. A nyári vakációjuk után nem sokkal, kapcsolatuk a következő szintre is lépett: Benji Madden odaköltözött kedveséhez. Ekkor az egyik amerikai lap romantikus kapcsolatukat firtató kérdéseire csak annyit válaszolt, hogy „Nagyon boldog vagyok most.”

Szólj hozzá Te is!

hozzászólás