Négy titok, hogy férjeddel izzon köztetek a levegő

Négy titok, hogy férjeddel izzon köztetek a levegő

Jó volna megőrizni a kezdeti lángolás érzését, hogy mindig emlékezzetek rá, milyen is volt amikor megismerkedtetek. Íme néhány apró, szórakoztató ötlet, hogy emlékeztesd férjed, milyen szenvedély van köztetek.

  • Ahogy telik az idő, és csökken az érintések száma egy kapcsolatban, az bizony nem lesz jó hatással a házasságra sem. Ha úgy érzed közted és férjed között tapasztalható, hogy már nem érintitek meg egymást olyan sűrűn, és egyre kevesebb a fizikai kontaktus, jusson eszedbe milyen jó volt felfedezni egymást, kéz a kézben sétálni, összebújni. Gondolj arra, mintha megint az első randik egyikén lennél.
  • Ossz meg férjeddel egy titkot: Emlékszel még, amikor először találkoztatok, és minden nap egy új felfedezéssel telt? Hogy egyre többet tudtál meg róla? Ahogy telnek az évek, úgy gondoljuk,már mindent tudunk egymásról, de végül is ez nem igaz. Gondolj bármire, amit még nem osztottál meg vele, legyen az egy régi álmod, egy múltbeli történetet, és kérd meg, hogy tegye ő is ugyanezt. Látni fogod, hogy milyen izgalmas érzés újra felfedezni egymást.
  • Küldj neki pikáns fotót magadról. Emlékszel még, arra amikor megismerkedtetek és szexi, pimasz fotókat küldtél magadról? Még ha évek óta is vagytok házasok ez nem jelenti azt, hogy a flört, a kacér üzenetek már csak a múlté. Lepd meg őt, váratlanul egy erotikus, fülledt üzenettel,  ezzel is emlékeztetve őt, hogy még most is ugyanolyan izgalmas vele, mint az első randitokon. Bízz bennünk, imádni fogja!
  • Csókot! Ha folyton tele a naptárad, és stresszes, hosszú napjaid vannak, amikben alig fér el két tárgyalás között egy kis magánélet, rázd fel a dolgokat egy hosszú, forró csókkal. De nem egy apró csókkal, egy igazi intenzív, (és csak, hogy tiszta legyen a kép mit jelenet ez: egy ragadd meg a gallérját, és nyomd a falhoz fajta csókkal)

Szólj hozzá Te is!

hozzászólás