Íme három szórakoztató randi ötlet  a vőlegényeddel

Íme három szórakoztató randi ötlet a vőlegényeddel

Izzad ki: Ha elmentek egy közös esti kocogásra, hazafelé álljatok meg egy forró csokira, vagy bírd rá, hogy csináljatok végig egy Rubint Réka DVD-t, a nevetés garantált. 

Az aktív időtöltés szuper módja annak, hogy közelebb kerüljetek egymáshoz. Több tanulmány is azt mutatja, hogy azok a partnerek, akik együtt töltik szabadidejüket boldogabbak, és szorosabb kapcsolatot ápolnak, mint akik nem.

Kapcsolj ki: Jó randi ötlet beülni a moziba egy vígjátékra, de ha az esküvő előtti stressz tökéletes enyhítésén gondolkodsz, válassz valami olyat, ahol az egekbe szökik az adrenalin.  Szuper program a visegrádi canopy pálya például. Kutatások kimutatták ugyanis, hogy a nagy adrenalinnal járó tevékenységek (például lecsúszni a canopy pályán) a szerelem érzését tükrözik.

Tervezz be egy játék estét: Akár lehet az egy kedvenc gyermekkori kártyajátékod, vagy keresd elő a Gazdálkodj Okosan-t, mindegy a lényeg, hogy együtt töltsétek az időt. Készíts apró falatnyi előételt, tölts egy-egy pohár bort, és játszatok egy régi, vagy egy új játékot együtt. A nevetés, és vidámság garantált. És a legjobb az egészben, hogy kitalálhatjátok mit érdemel a nyertes (hagyd, hogy elragadjon a képzeleted).

Fotó: VivienNaomi Photography

Szólj hozzá Te is!

hozzászólás