Mit csinálj az esküvő előtti éjszakán?

Mit csinálj az esküvő előtti éjszakán?

Az esküvő előtti éjszaka különösen nagy izgalomban telik. A nagy nap már csak egy éjszakányira van és alig férsz már a bőrödbe. Íme, néhány tipp hogyan legyen szuper az utolsó hajadon éjszakád.Persze nem kell semmi extra elfoglaltságra gondolni, hiszen a kipihent menyasszony a gyönyörű menyasszony. Ha valami programot is találsz ki, vagy találtak ki neked koszorús lányaid, ragaszkodj egy megadott időponthoz, amikor takarodót fújtok. Elvégre senki nem szeretne hulla fáradtan oltár elé vonulni.

Nagyszerű és nem fárasztó ötlet egy rövid pizsamaparti a koszorús lányokkal. Mértéktartó nassolás mellett nézetek meg egy-két romantikus filmet. Az alkalomhoz illően és arra felkészülve érdemes esküvős filmeket választani. Az én személyes kedvencem a „Bazi nagy görög lagzi”. Egy kis lazulás, nevetés és nassolás mindenkinek jót tesz. Azonban, ha előkerülne az alkohol, vigyázzatok vele! A másnap csúnyán megbosszulhatja magát és az esküvőn ez senkinek nem hiányzik.

Ha nehezen menne az elalvás, akkor se ess kétségbe. Izgatottan nagyon nehéz elaludni, ezért is érdemes bevetni néhány nyugtató procedúrát. Ilyen lehet például egy ellazító fürdő. A levendulának és a kamillának rendkívül nyugtató hatása van, érdemes ezeket tartalmazó habfürdőt vagy tusfürdőt használni. A testápolás is lehet nyugtató rituálé. Hosszasan masszírozva az ember ellazul és még a bőre is gyönyörű lesz. Ezeken felül persze minden bevethető, amely úgy érzed, hogy téged megnyugtat, ellazít és segít az elalvásban.

Sok kultúrában szokás, hogy a menyasszony és a vőlegény az esküvőt megelőző nap egyáltalán nem látják egymást. Sokkal izgalmasabbá teszi a másnapi belépőt, mikor meglát a vőlegény, a nászéjszakáról pedig ne is beszéljünk. Tehát se telefon, se SMS, vagy bármi más. Inkább írj neki egy levelet, hogy miként érzel iránta, mik a gondolataid az előttetek álló kalandról. Másnap reggel vitesd el neki, hogy készülődés közben elolvashassa.

Szólj hozzá Te is!

hozzászólás