Karcsi Papírboltja a tudatos menyasszonyok segítsége

Karcsi Papírboltja a tudatos menyasszonyok segítsége

A Karcsi Papírboltja azoknak a menyasszonyoknak jelent óriási segítséget, akik maguk szeretnék elkészíteni az esküvői dekoráció nagy részét. Egyre több a tudatos DIY menyasszony. Mert hát tegyük a szívünkre a kezünk, és valljuk be őszintén: az esküvői szervezés az esetek nagy többségében – tisztelet a ritka kivételnek- mindig a menyasszonyok kezében van. 

Tovább

WAMP az esküvő jegyében

Az egyik legfontosabb törekvés az, hogy a vásárlók közelebbi kapcsolatba kerüljenek a tervezőkkel, és emellett pedig egyfajta küldetésként, a közvélemény és közízlés formálása a WAMP célja – mondta el Mosshammer Kinga kreatív igazgató. Hozzátette a hazai közönség megnyerésén túl egyre inkább külföld felé kacsingatnak. Legutóbb Pozsonyban biztosítottak bemutatkozási lehetőséget a tehetséges fiatal tervezők számára, a következő állomás pedig Bécs lenne. Ezen a hétvégén a WAMP-on a Karácsony utáni nyüzsgés után, a megszokott vásári hangulatot az esküvő tematika egészítette ki.

Tovább
Az esküvő volt a hétvégi WAMP témája

Az esküvő volt a hétvégi WAMP témája

Az egyik legfontosabb törekvés az, hogy a vásárlók közelebbi kapcsolatba kerüljenek a tervezőkkel, és emellett pedig egyfajta küldetésként, a közvélemény és közízlés formálása a WAMP célja – mondta el Mosshammer Kinga kreatív igazgató. Hozzátette a hazai közönség megnyerésén túl egyre inkább külföld felé kacsingatnak. 

Tovább