BOhémNász – extrém esküvői dekoráció

BOhémNász – extrém esküvői dekoráció

Extrém, bohém és semmiképp sem hétköznapi. Azoknak a pároknak kínál megoldást a BOhémNász csapata, akik semmiképp sem szeretnék, ha a hagyományos esküvő elemei bármilyen formában is visszaköszönnének a dekorációban. Legújabb tematikájukban képregényhősként érezhetik magukat a vendégek és természetesen a pár is, persze ha elég merészek hozzá. Kovács Andrea a BOhémNász ötletgazdája elmondta, szeretnék bebizonyítani a pároknak, hogy van élet az óriás masnis székhuzatos esküvőn túl. Hozzátette, sokan félnek ettől a fajta esküvői dekorációtól, és még kevesen választják ezt az utat, de bíznak benne, hogy idővel ez változni fog. 

Miért kezdtetek el ezzel foglalkozni?

A BOhémNász csapata egy éve működik, négy tagunk van négy bohém lelkes lány, olyan fajta különleges esküvői dekorációt készítünk, ami természetesen eltér a hagyományostól és egy kicsit bolondos, bohém, bohókás. Az egész a saját esküvőmmel indult. Nézegettem mindenféle külföldi és  magyar oldalt, és rájöttem, hogy nagyon érdekel ez a világ, és saját magunk a kreatív barátainkkal el tudunk készíteni olyan jellegű dekorációt, ami eltér ettől a hagyományostól.

BOhémNász a WAMP-on Fotó: Gerzsenyi-Raczko Tímea Esküvő Vintage

Magad készítetted a saját esküvőd dekorációját is?

Igen, magam készítettem. Egy különleges világot alkottam. Például nem hagyományos esküvői menükártyát készítettem, hanem az ételek neveit kis, táblákra írtuk, amiket fehér műanyag dínók és állatkák tartottak. Ami szerintem egy szenzációs dolog volt, hogy nem egy anyakönyvvezető adott minket össze, hanem egy színész barátunk, aki egyszer csak megjelent űrhajósnak öltözve. Számomra ez teljes meglepetés volt és nagyon jól sült el. Egész életemben ez egy emlékezetes esemény lesz.

BOhémNász a WAMP-on Fotó: Gerzsenyi-Raczko Tímea Esküvő Vintage BOhémNász a WAMP-on Fotó: Gerzsenyi-Raczko Tímea Esküvő Vintage

Egy évvel ezelőtt indult a BOhémNász, mik a tapasztalatotok?

Próbálunk különböző stílusú dekorációkat megvalósítani. Az itt is látható szuperhősös, képregényes világ is egy lehetséges esküvői dekoráció, bevállalósabb pároknak. Illetve, a most nagyon népszerű vintage azt is egy picit megbolondítottuk.

BOhémNász a WAMP-on Fotó: Gerzsenyi-Raczko Tímea Esküvő Vintage BOhémNász a WAMP-on Fotó: Gerzsenyi-Raczko Tímea Esküvő Vintage BOhémNász a WAMP-on Fotó: Gerzsenyi-Raczko Tímea Esküvő Vintage

Mennyire nyitottak erre a párok?

Ez a BOhémNász számára is egy nagyon nehéz feladat, mert azt tapasztaljuk, hogy az emberek még mindig mennek a hagyományos úton. A székszoknya nagy masnival dívik pusztán szerintem, azért mert nem tudják, hogy más lehetőség is van. Nagyon nehéz ezt elfogadtatni velük illetve megmutatkozni, hogy igenis lehet másképp gondolkodni és lehet sokkal vidámabb, látványosabb esküvő.

BOhémNász a WAMP-on Fotó: Gerzsenyi-Raczko Tímea Esküvő Vintage

Miben gondolkodhatnak a hozzátok forduló párok?

A vintage stílus az ami divatos mostanában ami a régi, antik jellegű tárgyakból illetve kifejezetten antik tárgyakból indul ki, és ezt mi egy kicsit megfűszereztük dínókkal, kerti törpékkel. A kövirózsát például nagy szeretettel használjuk. Eléggé egyedi az ültetőkártyánk is. Egy hagyományos esküvői terített asztalt is eléggé egyedivé lehet varázsolni ezekkel a tárgyakkal.

BOhémNász a WAMP-on Fotó: Gerzsenyi-Raczko Tímea Esküvő Vintage

Mik határozzák meg ezt a stílust?

A régi csipkék, a nagyon aprólékosan díszített dísztárgyak és sok régi bőröndöt szoktak használni.

 

Gerzsenyi-Raczko Tímea

Szólj hozzá Te is!

hozzászólás