Esküvői szokások és ami mögöttük van

Esküvői szokások és ami mögöttük van

Mindenki tudja, hogy szerencsés, ha a menyasszony valami újat, régit, kölcsönkapottat és kéket visel, de mi volt az eredeti jelentésük. Miért dobja el a menyasszony a csokrát, vagy miért emeli át a vőlegény a karjában a küszöb fölött? Az esküvői szokások között rengeteg van, ami különleges eredettel bír.

Tovább
Egyedi, büdzsébarát esküvői menü

Egyedi, büdzsébarát esküvői menü

Az esküvői menüt igen nehéz megtervezni, főleg ha szűkösebb keret áll rendelkezésre. Azonban nem kell megijedni a feladattól, hiszen néhány jó ötlettel, egyéni ízléshez lehet igazítani a menüt, úgy hogy a keretbe is beleférjünk.  

Tovább
Cuppcake Tortaműhely és a desszertasztal

Cuppcake Tortaműhely és a desszertasztal

Az esküvő napján minden apró részlet nagy hangsúllyal bír. Ahogy a helyszín, a menüsor, vagy a díszítés, úgy az esküvői torta is képes hozzáadni a nagy nap hangulatához. Kádár Lilla a Cuppcake Tortaműhely tulajdonosa, egészen újszerű oldalról közelíti meg az esküvői torta kérdését. Szerinte ugyanis azzal, hogy desszertasztalt választunk egy nagy torta helyett, tovább emelhetjük az esemény hangulatát, amellett, hogy ízében, formájában, látványában is újszerűt és különlegeset mutathatunk vendégeinknek. 

Tovább

Cuppcake Tortaműhely

Az esküvő napján minden apró részlet nagy hangsúllyal bír. Ahogy a helyszín, a menüsor, vagy a díszítés, úgy az esküvői torta is képes hozzáadni a nagy nap hangulatához. Kádár Lilla a Cuppcake Tortaműhely tulajdonosa, egészen újszerű oldalról közelíti meg az esküvői torta kérdését. Szerinte ugyanis azzal, hogy desszertasztalt választunk egy agy torta helyett, tovább emelhetjük az esemény hangulatát, amellett, hogy ízében, formájában, látványában is újszerűt és különlegeset mutathatunk vendégeinknek.

Tovább