Így készíts vendégként profi esküvői fotókat

Így készíts vendégként profi esküvői fotókat

A technika fejlődésével abban a világban élünk, amikor mindenkinek a zsebében ott lapul egy digitális fényképek készítésére alkalmas mobiltelefon, sőt egyre több család engedheti meg magának, hogy digitális tükörreflexes fényképezőgépet, vagy más nagy tudású fényképezőgépet vásároljon magának, így életünk minden eseményét lehetőségünk van azonnal megörökíteni, akár egy esküvő vendégeként is.

Tovább
Tartsd az esküvőd a szentendrei Skanzen gyönyörű helyszínén

Tartsd az esküvőd a szentendrei Skanzen gyönyörű helyszínén

Első alkalommal május első hétvégéjét, május 2-4. között a szerelem jegyében tölthetik a párok a szentendrei Skanzenben. Párválasztási szokások elevenednek meg, játékos vetélkedőre hívják a párokat. A szentendrei skanzen konyháiban szerelmi vágykeltő ételek készülnek, s akik május 2-4. között házasodnak, esküvői fotózás keretében ingyen mehetnek be a múzeumba és fotózhatnak menyasszonyi és vőlegény öltözékben.

Tovább
Esküvői fotózás cabrióval

Esküvői fotózás cabrióval

Niké és Gábor története 2009 augusztus 21-én indult, és közös életük új fejezete pedig 2013 szeptember 21-én vette kezdetét, amikor összekötötték életüket. Fotóikról sugárzik a meghittség , a boldogság és a szerelem. Niké sok hasznos tippet gyűjtött össze, így biztosan nagy segítségeketre lesz az esküvői készülődés során. Hogy milyen is egy esküvői fotózás cabrióval? Nézzétek meg a képeket, és olvassátok el Niké esküvői beszámolóját!

Tovább
Esküvői fotózás elhivatottsággal

Esküvői fotózás elhivatottsággal

Csöndes, hallgatag. Mintha folyton fényképezne, mintha folyton a tökéletes pillanatot vadászná. Elhivatott, valami szilárd belső erő sugárzik belőle. És valami ragadós derű. Megfertőzi, aki a közelében van. Vivien  csupa talány és meglepetés és ez pont így jó. Ismerjétek meg őt, és munkáját. Alig múlt tizennégy, amikor megkapta első fényképezőgépét, egy Nikon Coolpix 2000-es gépet. A szerelem, azóta is töretlen. Farkas Vivien, VivienNaomi Photography művésznéven alkot. 

Tovább