Esküvő a szabadban, csak természetesen

Esküvő a szabadban, csak természetesen

Minden leendő menyasszony agyon aggódja magát az esküvő előtt és ez valahol teljesen rendben van, hiszen nem kevés feladat hárul ilyenkor az izgatott arákra. Szinte mindenkit kivétel nélkül elkap a nász-frász, vagy a napjainkban oly elterjedten, egy tréfás címkével illetett fogalom, az ara – para. Kár ennyire izgulni, hiszen nem csak a nagyszabású, dagadtra hízott pénztárcával lehet nagyot alkotni. Bárkinek lehet mesebeli esküvője, igazán csak a fantázián, az ötletességen és némi leleményességen múlik minden, és higgyétek el, valóban csak a képzelet szabhat határt az álmaitok megvalósításában.

Esküvő a szabadban, lombos fák alatt

Az egyik legszebb és leghangulatosabb esküvői helyszín a természetben található. Legyen az akár egy szép kert, buja ősfás park, erdei füves rét, és ha mindez, természetes víz közelében helyezkedik el, akkor az már önmagában is főnyeremény. Ne féljetek a szabad levegőtől, a kék ég alatti sörpad variációktól, a nagy lombos fák ölelő árnyjátékától, és a nyári záportól semmiképp. Egy kedves nyitott pavilon, néhány stabil napernyő, vagy egy nagyobbacska katonai sátor, mind megvéd benneteket és az esküvői dekorációt is az elázástól. A nyári időpontokat szem előtt tartva, meleg évszak elé nézünk, na, jó, ha minden kötél szakad, nem árt, ha van egy B terv, például a közeli üdülőben, vagy egy campingben, és rossz idő esetén a belső térben folytatjátok a murit.

Esküvő a szabadban - Esküvő Vintage

Asztal – teríték – virágok

És, hogy mi legyen az asztalon? Ha ti is laza, zöld esküvőt szerveztek és maradtok az egyszerű, praktikus sörpad variációknál, netán stabilabb fa asztaloknál, a terítő is elmaradhat, úgyis hamar pecsenyefoltos lenne. A „kevesebb néha több” elvnél maradva, a nagymama csipke horgolásai, régi anyagokból varrt futók az asztalközépen, illetve méregzöld hosszú borostyánfüzér, néhány aprócska margarétával megbolondítva, mesés idillt áraszt majd. A faágakról lecsüngő oly kedves és divatos papírvirágok, néhány befőttes üvegbe rejtett mécses, egy jól elhelyezett kiszuperált boroshordó, és pár kölcsönkért szalmabála igazán vintage – hangulatot kölcsönöz álmaitok esküvőjének. Nem beszélve arról, hogy egy ilyen környezetben, senki nem érzi magát feszélyezve, könnyebben rúgja le lábáról a magas sarkút a barátnőd is, és mezítláb ropja veled a fűben. Kell ennél jobb?

Frenyó Krisztina

Szólj hozzá Te is!

hozzászólás