Ötletvariációk asztaldekorációhoz

Ötletvariációk asztaldekorációhoz

Mindenki szeretne egyedi esküvői dekorációt, amely igazán emlékezetessé teszi a nagy napot. Ennek egyik fontos része az asztaldekoráció, hiszen ez az, amelyeket a vendégek közelről is megcsodálnak. Inspiráció gyanánt összegyűjtöttünk néhány egyszerű ötletet.

Néhány jó ötlet segítségével egyszerűen varázsolhatsz egyedi hangulatot az esküvődre. Az asztaldekoráció megálmodásánál is nyugodtan elengedheted a fantáziádat, hiszen szinte bármit felhasználhatsz: régi apró díszeket, gyöngysorokat, vagy akár befőttes üvegeket és régi palackokat is. Ha pedig esetleg egy kis „csináld magad” módszert is bevetsz, igazán személyessé teheted a dekorációt.

Azonban az ilyen dekorációkkal kapcsolatban érdemes szem előtt tartani, hogy egyes technikák gyakorlatot igényelnek. Így mielőtt mindent megvennél, előbb készíts egy próbadarabot, hogy biztosan menni fog-e az elkészítés. Valamint azt is vedd figyelembe, hogy az esküvőszervezés közben nem biztos, hogy tudsz elég időt szakítani a dekorációs elemek elkészítésére.

Variációk asztaldekorációra

Régi könyvek az egyedi asztalszámozásért

Igazán egyszerű elkészíteni és ezen keresztül nagyon egyszerű saját egyéniségeteket is belevinni a dekorációba, hiszen akár a saját kedvenc könyveteket is választhatjátok. Leírást az elkészítéshez itt találsz.

Alternatív esküvői asztaldekor

Konzervdobozból asztaldíszt

Merész és látványos megoldás, a díszítő csipkét pedig nem is nehéz felragasztani. További merész és kreatív ötleteket itt találsz.

Alternatív esküvői asztaldekor

Borosüveg elegáns vázaként

Nem is kell hozzá más, mint egy flakon festék és színben harmonizáló szalagok. Igazán modern és elegáns hatást nyújt. További ötleteket a borosüveg felhasználásra itt találsz.

 Alternatív esküvői asztaldekor

Befőttes üveg váza vagy mécsestartó

A konzervdobozokhoz hasonlóan ehhez sincs szükség másra, mint egy kis csipkére. A vintage dekoráció remek eleme lehet. A legjobb benne pedig, hogy a befőttesüveg méretétől függően lehet váza, vagy mécsestartó is. Néhány további inspiráló képet itt találsz.

 Alternatív esküvői asztaldekor

Állítsd feje tetejére a világot

Erre mondják azt, hogy egyszerű és nagyszerű. A feje tetejére állított borospoharak alá tegyél néhány virágot, dekorkövet, vagy bármilyen tárgyat, amely szerinted beleillik a dekorációba, a talpára pedig egy mécsest.

Alternatív esküvői asztaldekor

Szólj hozzá Te is!

hozzászólás