Ezen az esküvőn nem érezték kutyául magukat

Ezen az esküvőn nem érezték kutyául magukat

Valószínűleg sok pár szeretné, ha John Legend énekelne az esküvőjén. Egy pár álma már megvalósult: John kutyái Puddy és Pippa már megkapta az álomesküvőt, amely közben még szerenádot is kaptak az énekestől.

A nem mindennapi esküvőt videón is megörökítették. A videóban John Legend a pap, a násznagy, az énekes és még sok mindenki más feladatát is ellátta. Az “ifjú pár” az “All of Me” című romantikus számra mondhatta ki – pontosabban ugathatta el – a boldogító igent.

A látszat ellenére a videó igen komoly szándékkal készült. A kilencszeres Grammy díjas énekes felajánlotta, hogy énekel egy szerencsés pár esküvőjén, vagy egyéb ünnepélyes eseményen. A rajongóknak ugyan fizetni kell a részvételért, azonban az így összegyűjtött összegből, a Show Me kampány részeként, a springfieldi (Ohio) South High School előadótermét újítják fel.

A hivatalos honlap szerint, a kampány – amelyet 2007-ben indított az énekes – célja egyrészt a tanárok megbecsülésének növelése, a “börtön az iskola” felfogás visszaszorítása, valamint az amerikai igazságszolgáltatás rendszerével kapcsolatos problémák felvetése.

Szólj hozzá Te is!

hozzászólás