Öt szépségtipp a téli menyasszonynak

Öt szépségtipp a téli menyasszonynak

Bár nem egy hagyományos időpont a téli esküvőnek megvannak a saját szépségei. Azoknak a menyasszonyoknak segít az alábbi öt szépségtipp, akik mégis ezt az időpontot választották.Használd ki az évszak adta lehetőségeket.
A téli táj, gyönyörű fehér hátteret ad, ezért nyugodtan használhatsz hangsúlyos színeket a sminkedhez. Próbáld ki a hangsúlyos őszi árnyalatokat, vagy esetleg erőteljesebb réz színt a szemedre, az ajkadat pedig a bogyós gyümölcsök ihlette színekkel hangsúlyozhatod ki.

Hangsúlyozd a szemedet.
Az idei téli smink trend szerint a szemeknek kell a leghangsúlyosabbaknak lenni. Ha félsz is a fent említett erős színektől, akkor egy füstös smink elkészítésével egyszerűen ki tudod emelni a tekintetedet. A füstös szem sosem megy ki a divatból és biztosan lenyűgözi majd a vőlegényt és a násznépet is.

A szép haj titka
A zord időjárás katasztrofális hatással lehet a hajra, ez pedig nem csak az esküvő napjára igaz. Gondoskodj a hajad számára megfelelő ápolásról. Ilyenkor a frizurakészítés előtt is lehet végezni egy gyors kezelést, valamilyen hajszérum segítségével, amely még esetleg akkor is jól, ha nem kívánt kiálló hajszálak bújnának elő a nap folyamán.

Szépséges bőr
A hideg templom, a szárító téli szél nem lesz túl jó hatással a bőrödre. Ne feledkezz meg ilyenkor az arcápolás fontosságáról. Valamint a megfelelő alapozóval és pirosítóval sokat segíthetsz, hogy arcod semmiképp se tűnjön fakónak, vagy szürkének.

Szolárium télen?
A téli esküvőhöz, a csodaszép hófehér tájhoz nem igazán illik a teljesen napbarnított bőr. Ilyenkor úgy is a fehérebb bőr a természetes, tehát, ha csak nem jársz amúgy is állandóan, akkor kifejezetten az esküvő alkalmából nem érdemes elmenni szoláriumba.

+ 1 Tündérmese a valóságban
A téli táj igazi tündérmesévé varázsolhatja az esküvőt. Erre pedig a sminkeddel is rásegíthetsz. A „Hófehérke stílusnál” a szépen kiemelt szem mellé, egy gyönyörű vörös árnyalatú rúzs emeli ki az ajkakat. A herceg csókja garantált lesz.

Szólj hozzá Te is!

hozzászólás