Több ezer szív tört össze: Benedict Cumberbatch megnősül

Több ezer szív tört össze: Benedict Cumberbatch megnősül

Hivatalosan is bejelentették, hogy Benedict Cumberbatch, A Sherlock című sorozat sztárja eljegyezte kedvesét, SophieHuntert, összetörve ezzel több ezer hölgy rajongója szívét. 

Az eljegyzés híre a The Times, Közelgő Menyegzők rovatában, igen rövid formában jelent meg. (Az angolszász országokban szokás hosszabb-rövidebb formában, az újság hasábjain közzé tenni az eljegyzéseket).  „Mr. B.T. Cumberbatch és Miss S.I. Hunter. Eljegyzés kötettett Benedict, a londoni Wanda és Timothy Cumberbatch fia és Sophie az edingburgh-i Katharine Hunter és a londoni Charles Hunter leánya között” – szól a The Times hasábjain megjelent bejelentés.

A The Mail on Sunday információi szerint a színész, igazi úriember módjára, elrepült Edinburgh-ba, kedvese szüleihez, hogy tőlük kérje meg lányuk kezét.
Benedict Cumberbatch szóvivője szerdán hivatalosan is megerősítette az eljegyzés hírét.

Sophie Hunter színésznő és színházi rendező, még 2009-ben találkozott a színésszel, egy thriller (Burlesque Fairytales) forgatásán. A párt azonban csak júniusban sikerült együtt lekapni, a French Open egyik teniszmeccsén. Hírek szerint a színészpáros csak tavasz óta van együtt. Benedict Cumberbatch előző kedvesével, a divattervező Anna Jones-szal még 2012-ben szakított. Előtte pedig tíz évig járt Olivia Poulet, forgatókönyv íróval.

Szólj hozzá Te is!

hozzászólás