Hasznos tippek az esküvő napjára

Hasznos tippek az esküvő napjára

Életed legszebb napja előtt állsz és bár mindenki szeretné, ha tökéletes lenne, sajnos közbejöhetnek nem várt dolgok. Összeszedtünk néhány hasznos tanácsot, ami egyszerűbbé teheti a készülődést, vagy a váratlan helyzetek megoldását.
Egyik legjobb ötlet, amit tehetsz, hogy ha összekészítesz egy „esküvői túlélő csomagot”. Egy előző cikkünkben már leírtuk mit érdemes összecsomagolni. A főbb dolgok: fájdalomcsillapító, varrókészlet, elsősegélykészlet, biztosítótű.

Ehhez kapcsolódóan a nedves törlőkendőt ki ne felejtsd a csomagból. Váratlan helyzetekben lehet a legjobb barátod. Bizonyos ruhaanyagokról a különböző foltokat is eltűntetheti, így akár a menyasszonyi ruhát is megmentheti egy baleset után.

Az előkészületek alatt sok minden közbejöhet. Valaki elkésik, valami nem sikerül jól. Ezért inkább számolj rá mindenre legalább egy plusz félórát, így biztosan lesz idő mindenre, még ha kétszer is kell megcsinálni. Ha mégis valamiért késébe kerülnél, akkor se ess teljes pánikba: nélküled úgy sem kezdhetik el!

Ha túl vagytok az eskütételen, már csak a lagzi van hátra. Bizony ilyenkor az egyik nagy problémát okozhatja a cipő. Ha nem vagy hozzászokva a magassarkú hordásához, érdemes vinned egy lapos talpú váltócipőt. Alternatív megoldásként (mert a menyasszonyi ruhák általában magassarkúkhoz vannak kitalálva) már kaphatóak kifejezetten menyasszonyi cipők, vagy jó előre el kell kezdeni gyakorolni és betörni az esküvőre szánt cipőt.

A lagzi másik nagy problémája a mosdóba járás. Olvastam egy tippet miszerint, ahelyett, hogy négy koszorús lány fogja fel a ruhádat, inkább bújj ki belőle. Így pikk-pakk elintézheted a dolgot, és elég egyetlen koszorúslány, aki megfogja a ruhádat és segít abba visszabújni.

Egy dolgot sajnos szem előtt kell tartani: Valami el fog romlani. Ha van is, nagyon ritka a tökéletes esküvő. Próbálj meg, amire csak lehet felkészülni. Ha mégis történne valami, amire nem számítottál, akkor sem kell kétségbe esned, hiszen ott vannak melletted a legfontosabbak, akik mindenben segítenek.

Szólj hozzá Te is!

hozzászólás