Milyen egy jó eljegyzési buli?

Milyen egy jó eljegyzési buli?

Az eljegyzési buli szervezése egy jó főpróba lehet az esküvő szervezése előtt. Összegyűjtöttünk néhány jó tanácsot.
Az időpont kiválasztása

Az eljegyzési buli időpontjának kiválasztásánál van néhány könnyítő tényező. Hagyományosan az esküvő előtt körülbelül egy évvel szokták tartani. Emellett pedig érdemes figyelembe venni, hogy ne egy fontos születésnap, vagy családi esemény környékére, illetve nyaraló időszakra tervezzétek. Ha sok vendéget szeretnétek meghívni, akkor érdemes elkerülni az esküvői időszakot is, így nagyobb valószínűséggel érnek rá a meghívottak.

A vendég lista

Az esküvőhöz hasonlóan itt is csak Rajtatok áll, hogy mennyi vendéget hívtok meg, bensőségesebb legyen, vagy egy hatalmas buli. Sokszor azokat szokták meghívni, akik majd az esküvőn is ott lesznek. Azonban érdemes észben tartani, hogy minél több a vendég, annál több szervezést és pénzt igényel a dolog.

Milyen legyen a parti?

Akár teljesen más stílusban is szervezhetitek az eljegyzési bulit, mint amilyen majd később az esküvő lesz. Egy kicsit lehet kísérletezni és új dolgokat kipróbálni.

Szolgáltatók tesztelése

Ha már a kísérletezésnél tartunk. Ha nagyobb partiban gondolkodtok, akkor remek alkalom nyílhat a szolgáltatók „tesztelésére” is. Az eljegyzési buli kisebb volumenű, mint az esküvő, így arra is remek alkalom, hogy összeismerkedjetek a szolgáltatókkal, akik akár majd az esküvőtökön is ott lehetnek, illetve egyáltalán körül nézni, tisztába jönni, hogy milyen választási lehetőségeitek vannak, kikre és mikre lehet majd szükségetek az esküvőn.

A meghívók kiküldése

Természetesen, az eljegyzési buli meghívóit is illik korábban kiküldeni, körülbelül hat-héttel az esemény előtt. Így mindenki előre tud tervezni és többen tehetik magukat szabaddá az alkalomra.

Élvezd az eljegyzési buli minden pillanatát!

Az egyik legfontosabb dolog, hogy engedd el magad. Ha nagyobb eljegyzési bulit szerveztetek, akkor a szolgáltatók gondoskodnak a dolgokról, ha pedig kisebb a parti, akkor a közeli rokonok és barátok között nem lehet probléma. Élvezd ki az első kis rivaldafényt és ünnepelj!

Szólj hozzá Te is!

hozzászólás