Candice Accola, a vámpírnaplók sztárja örök hűséget fogadott

Candice Accola, a vámpírnaplók sztárja örök hűséget fogadott

A Vámpír naplók sztárja, Candice Accola és a The Fray gitárosa Joe King előző héten házasodtak össze New Orleansban. A pár tavaly májusban jegyezte el egymást.
A vőlegény az esküvő előtt nagyon izgatott volt, ezt pedig egy Instragammon közzé tett fotóval is alátámasztotta.
Candice Accola színész kollégái mind részt vettek az esküvőn, azonban egy hiányzó akadt: Ian Somerhalder ugyan nem akarta kihagyni a lagzit, de munkája miatt kénytelen volt távol maradni. A párnak egy Instragam fotóval és egy szívhez szóló üzenettel gratulált: „Candice és Joe, testvéreim. Mindkettőtök számára gyönyörű ez a nap. A vihar közepéből is veletek vagyok lélekben. Nagyon hiányzik az otthonom és New Orleans. Innen Los Angelesből küldök nektek sok-sok szeretet és kívánok sok boldogságot.

Nagyon szeretnék ott lenni veletek, de ott áll még az egész élet előttünk az ünneplésre. Nagyon szeretlek Titeket srácok!” – írta. A színésznő és párja még 2011-es Super Bowl-on találkoztak és hála Nina Dobrev közreműködésének elmentek randevúzni.

„Túlságosan nyuszi voltam megadni neki a számomat, de Nina megadta.” – mondta el Candice még tavaly az egyik amerikai lapnak.
A színésznőnek ez az első házassága, míg a Joe már egyszer megnősült 19 évesen. Abból a házasságából két kislánya született.

Szólj hozzá Te is!

hozzászólás