Szerelmesek szigete Horvátországban

Szerelmesek szigete Horvátországban

Szokatlan formájú szigetet fedeztek fel néhány éve Horvátország partjainál, Zágrábtól nem messze. A sziget tulajdonosa nem is tudott a szív alakról, amíg számos pár nem jelentkezett, hogy szeretne megszállni a szigeten.  

Mostanra pedig már híres lett a szerelmesek szigete, a világ minden tájáról érdeklődnek, sokan szeretnének eltölteni itt egy meghitt hétvégét, vagy épp úgy gondolják nincs is jobb, mint egy esküvő tengerparton. – Sejtettük, hogy egy kicsit szívalakú lehet sziget, de amióta felkerült a Google Earth-re már mindenki számára jól látható, és sokan szeretnének is eljönni ide – mondta Tonci Juresko a sziget tulajdonosa. Számtalan esküvőszervező cég kereste meg, de állítása szerint a cserjék miatt eddig nem volt megfelelő hely esküvők lebonyolítására.

Brutális pusztítás nyomai

A friss, sokkoló képen az látszik, hogy komolyan veszi a hely kialakítást. Két sávban tüntette el kotrógépekkel az érintetlen növényvilágot.   – A sziget szebb lesz mint valaha. Sokszor kértek meg, hogy szervezzek esküvőt, de a környezet nem volt alkalmas erre – egészítette ki  a sziget tulajdonosa. A tervek szerint 250 fát ültet, és felújítja azt a mólót is, amit még nagyapja épített nyolcvan évvel ezelőtt.

Szólj hozzá Te is!

hozzászólás