Málnalekvár és igazi vintage hangulat

Málnalekvár és igazi vintage hangulat

Amikor esküvői dekorációra gondolunk, be kell lássuk a legjobb megoldás mindig az, ha a saját személyiségünkből be tudunk csempészni valamit. Orsi és Lali fotóit látva megállapíthatjuk, hogy azért ennyire szerethetőek, mert érezni lehet, milyen sok energiát öltek abba, hogy a meghívótól kezdve a székdekoráción át, minden-mindennel összhangba kerüljön. 

Tovább
Vintage, shabby chic, rusztikus – Bardócz Évával tettünk rendet

Vintage, shabby chic, rusztikus – Bardócz Évával tettünk rendet

Amikor a menyasszonyok az esküvői dekorációjukon gondolkodnak, manapság egyre inkább a vintage stílus jut eszükbe. Hogy mi a különbség a vintage, shabby chic, vagy épp a rusztikus stílusú esküvői dekoráció között, arról Hosszú- Bardócz Évát, az Évi Műhelye alkotóját kérdeztük. Éva blogjában és Facebook oldalán számos DIY ötletet olvashattok, remek ötleteket meríthettek, mindenképpen érdemes követnek inspiráló bejegyzéseit. 

Tovább
Hogyan segít az esküvőszervező?

Hogyan segít az esküvőszervező?

Mára már a vintage stílus második hulláma érkezett el hozzánk, mondta el Klenovszki Mimi esküvőszervező, akit a vintage stílusú esküvő részleteiről és az esküvőszervezésről kérdeztük.

Tovább
BOhémNász – extrém esküvői dekoráció

BOhémNász – extrém esküvői dekoráció

Extrém, bohém és semmiképp sem hétköznapi. Azoknak a pároknak kínál megoldást a BOhémNász csapata, akik semmiképp sem szeretnék, ha a hagyományos esküvő elemei bármilyen formában is visszaköszönnének a dekorációban. Legújabb tematikájukban képregényhősként érezhetik magukat a vendégek és természetesen a pár is, persze ha elég merészek hozzá. Kovács Andrea a BOhémNász ötletgazdája elmondta, szeretnék bebizonyítani a pároknak, hogy van élet az óriás masnis székhuzatos esküvőn túl. Hozzátette, sokan félnek ettől a fajta esküvői dekorációtól, és még kevesen választják ezt az utat, de bíznak benne, hogy idővel ez változni fog. 

Tovább