Újabb pop-up bolt nyílt ma, menyasszonyok figyelem!

Újabb pop-up bolt nyílt ma, menyasszonyok figyelem!

A kirakatban vadrózsa fut körbe. A tizenegy napig nyitva tartó pop-up boltba belépve pedig színes kavalkád fogad. Óriás selyempapír rózsák, trendi lampionok, füzérek, szívószálak, tortatálak, persze minden a rózsa jegyében. 
Hűsítőként rózsaszörppel és mi mással, mint rózsa formájú süteménnyel kínál Bán Judit és Szegő Eszter az édesrózsám és az Oltári Bazár webshopok ötletgazdái. Judittól megtudom, hogy az egész az esküvőjével kezdődött. – Fixa ideám, hogy ne legyen vágott virág, mint dekoráció egy esküvőn – mondja, így a sajátján rozmaring, paradicsom, és chili egyvelegéből alkotta meg a dekorációt, melyet aztán a vendégek köszönetajándékként haza is vihettek. A véletlen hozta össze Eszterrel, mint meséli ugyanannak a rózsás fotelnak a fotóját küldték el egymásnak, így indult az édesrózsám.

Marrakesh Cementlap és Adamo is közreműködik

A webshop termékeinek kicsit több mint felét már hazai áruk adják, és érdekesség, hogy saját termékük is van, egy saját igényből indult fejlesztés. A rózsás hordozókabátot a nyár közeledtével egy könnyú poncsó is kiegészíti, így a manapság egyre trendibb, és népszerűbb babahordozás szerelmesei is kuriózumra lelhetnek a webshopban. De rózsás cementlapot is találunk, melyet Marrakeshel együttműködve alkottak, és készül egy Adamoval közös rózsa mintás hinta is.

Egyre trendibb esküvői dekoráció végre Magyarországon is

De maradjunk az esküvői vonulatnál, nekem személy szerint az egész kínálatból a legnagyobb kedvencem a Karcsi Papírboltjával közösen alkotott több színben rendelhető selyempapír virág kollekció. Számos külföldi esküvői blogon látni hasonlókat, és ha nem tévedek nagyot, Magyarországon még nem jellemező az ilyen és ehhez hasonló virágok dekorációs használata. De aki egy kis különlegességet vinne esküvőjébe, választhat többek között világító rózsafüzért, rózsás papírtányért, tortatálat is a selyemvirágokon kívül

Egy romantikus desszertasztal kellékei

Ha az én esküvőmről lenne szó, – de ezen már ugye túl vagyok, sajnos, pedig imádnám még egyszer az ezzel járó ötletelést – akkor biztosan alkotnék egy boldogságkaput Karcsi rózsáiból, és a világító rózsafüzérből, egy desszertasztalon pedig felsorakoztatnám a rózsás, villákat, tányérokat, poharakat.
Leendő menyasszonyok, inspirálódjatok, nézzétek meg a képeket, de a legjobb, ha ellátogattok személyesen a május 24-ig nyitva tartó romantikus koncept boltba. A Projekt Showroom csapata áll a pop-up bolt megnyitása mögött. Mint ismeretes ők idén már a harmadik éve szerveznek a város különböző pontjain felbukkanó ideiglenes vásárokat.

édesrzsám - Pop Up bolt Fotó: Gerzsenyi-Raczko Tímea

Az első pop-up boltot 1999-ben Los Angelesben a Vacant nyitotta meg. Ezeknek a lényege, hogy rövid ideig – néhány napig vannak nyitva – különleges, egyedi, exkluzív termékeket mutatnak be. Ilyen boltba már önmagában élmény betérni, és igen jó érzéssel tölti el az embert, ha valami kuriózumra tud lecsapni. Hazánkban az első ilyen kezdeményezés Nanushka nevéhez fűződik, 2011-ben. A három évvel ezelőtt indult Projekt Showroom pedig már számos ideiglenes vásárt rendezett, a ma megnyílt bolton kívül jelenleg is nyitva tart a Sas utcában a bringás vásár. Ha kedvet kaptál tehát irány a Vitkovics Mihály u. 3-5.

GRT

Szólj hozzá Te is!

hozzászólás