Mesébe illő eljegyzési gyűrűt kapott Lady Gaga

Mesébe illő eljegyzési gyűrűt kapott Lady Gaga

Valentin nap az eljegyzések napja is, és ez úgy tűnik a sztároknál sincsen másképpen. Az extravaganciájáról ismert Lady Gaga elé is letérdelt párja feltenni a nagy kérdést, méghozzá egy igazán az énekesnőhöz illő gyűrűvel.

Lady Gaga egy Instagramon közzétett fotóval jelentette be, hogy színész párja, Taylor Kinney megkérte a kezét, ő pedig igent mondott. “A szívét adta nekem Valentin napon és én igent mondtam!” – írta a csodás gyűrűről készült kép fölé az énekesnő.

Már az első ránézésre biztosak lehetünk benne, hogy a – most már – vőlegény kitett magáért, hiszen egy szív alakú, nem kevesebb, mint tízkarátos gyémántgyűrűvel lepte meg kedvesét. Az énekesnő extravaganciájához tökéletesen passzoló eljegyzési gyűrű félmillió angol fontot kóstál.

Valóban egyedi eljegyzési gyűrű

Az eljegyzés után pár nappal Lady Gaga egy újabb képet is megosztott eljegyzési gyűrűjéről, amelyen a gyűrű pántján lévő, szívvel elválasztott T és S betű is látható már, amely az énekesnő képhez fűzött kommentje alapján a kedvenc részlete rajta. Innen derült ki az is, hogy azért van S betű a gyűrűn, mert kedvese az első randevú óta csak az eredeti keresztnevén, azaz Stefaninak szólítja.

Néhány nappal később még többet láthattunk a gyűrűből. Fotó: instagram

A Valentin napi leánykérést nem máshol ünnepelte meg a pár, mint az énekesnő new yorki, családi éttermében, a Joanne Trattoriában.

A pár még 2011-ben találkozott először az énekesnő “You & I” című videoklipjének forgatásán, azonban csak hónapokkal később kezdtek el járni. Ugyan a pár nem sűrűn mutatkozik együtt a nyilvánosság előtt, egy nemrég készült rádió interjúban Lady Gaga nem győzött áradozni újdonsült vőlegényéről.

Szólj hozzá Te is!

hozzászólás