Eljegyzés ezerfős közönség előtt

Eljegyzés ezerfős közönség előtt

Több mint ezer ember előtt, a székelyudvarhelyi Rákóczi Sportcentrumban, az esküvői kiállítás alkalmával kérte meg kedvese kezét egy szovátai fiatalember. Az eljegyzés hatalmas meglepetés volt az azóta menyasszony számára.

Hatodik alkalommal került megrendezésre az Erdélyi Rendezvényszervezők Céhe által rendezett esküvői kiállítás Székelyudvarhelyen január 24-én.

A két napos rendezvényre a városból és környékről rekord számú látogató érkezett már az első napon, többnyire természetesen fiatal jegyespárok. Egy szovátai lánynak azonban hatalmas meglepetésben volt része: kedvese a kiállításon talált alkalmat az eljegyzésre. A Székelyhon.ro beszámolója szerint a fiatal lány alig tudott felocsúdni a meglepetésből, de természetesen igent mondott párjának. A lap kérdésére elmondták, hogy az eljegyzési ünnepséget a nyáron tartják, az esküvő időpontjáról azonban még nem döntöttek.

Az esküvői kiállítás alkalmával a környékbeli jegyespárok nem csak a helyi szolgáltatókkal ismerkedhettek meg közelebbről, hanem a legújabb esküvői trendekkel is.

Szólj hozzá Te is!

hozzászólás