Vajon milyen celeb eljegyzések lesznek 2014-ben?

Vajon milyen celeb eljegyzések lesznek 2014-ben?

Foglalkozzunk egy kicsit a világsztárokkal is, ha tippelnétek, kire tennétek a voksotokat vajon melyik sztárpárnak lesz eljegyzése idén? Szerintetek? 

Ashton Kutcher és Mila Kunis

Demi Moore és Ashton válása után, akár sor is kerülhetne a lánykérésre idén. A barátaik úgy gondolják, hamarosanez be is következik. Bennfentes források szerint, már csak a válás kimondását várták, hogy kapcsolatukat végre szorosabbra fűzhessék. Már tavaly december elején felreppent a hír, hogy Ashton eljegyezte a több alkalommal is a világ legszexibbnek választott nőjét, de még hivatalosan mindig nem erősítették meg az eljegyzés tényét. Talán majd idén?

Mary-Kate Olsen és  Olivier  Sarkozy

Mary Kate Olsen, és párja Olivier  Sarkozy már több mint egy éve vannak, és tavaly decemberben felröppent az eljegyzés híre, akkor egy forrás szerint, Mary-t többször lehetett látni, ahogy jegygyűrűket nézeget. Ez érdekes, mi csak azon gondolkodunk, hogy miért ő nézett magának jegygyűrűt?

Harry herceg és Cressida Bonas

Amióta a herceg és Cressida közötti románc október óta egyre erősebb, álmodozhatunk egy újabb csodás királyi esküvőről.  Bár, állítólag külön töltötték az ünnepeket, nem lennénk meglepve, ha április végén, Vilmos herceg és Kate Middleton harmadik házassági évfordulója környékén megtörténne az eljegyzés. Harry idén ünnepli harmincadik születésnapját, és már többször szóba hozta az esküvőt szerelmének. A brit sajtó forrásai szerint Cressida eddig túl fiatalnak tartotta magát egy házassághoz, ki tudja, talán idén már másképp gondolja?

Katy Perry és John Mayer

Bizony Katy is túl van már egy váláson. Házassága tizennégy hónapig tartott Russel Brand komikussal. A pár barátai szerint, fél évvel kapcsolatuk indulása után, tavaly karácsonykor már felröppent az esküvő híre, azóta pedig hol együtt vannak hol külön.

Fotó: Facebook

Szólj hozzá Te is!

hozzászólás