38 esküvő a világ körül – akrobata módra

38 esküvő a világ körül – akrobata módra

Egy amerikai akrobata pár úgy döntött, hogy drága, vagy hagyományos esküvő helyett inkább valami emlékezeteset csinálnak. Becsomagolták hát a menyasszonyi ruhát és a vőlegény öltönyét és felkerekedtek, hogy egy világkörüli esküvőn fogadjanak egymásnak örök hűséget.

Az amerikai esküvők általában extravagánsak és rendkívül drágák is. Cheetah Platt és Rhiann Woodyard akrobata pár úgy döntött, hogy ehelyett inkább valami igazán emlékezeteset csinál. A világ 12 különböző országában harmincnyolcszor mondják ki a boldogító igent.

A pár egy interjúban elmondta, hogy különböző weboldalakon „vadászták” az akciós repjegyeket, valamint szorgosan gyűjtögették a törzsutas pontokat is, így tudtak eljutni a 12 különböző országba.

Világkörüli esküvő akrobata módra

A pár már összeházasodott többek között Írországban, Spanyolországban, Kenyában, Mumbaiban és Thaiföldön is. Persze nem csak a helyszínek miatt lettek különlegesek az esküvői fényképek. A pár foglalkozásuknak megfelelően akrobatikus elemekkel tették igazán lenyűgözővé a fotóikat.

A pár ugyan hamarosan visszatér az Egyesült Államokba, de a kalandnak ott sem lesz vége. Hazaérkezésük után motorral járják körbe az ország nemzeti parkjait és nevezetességeit.

Világkörüli esküvő akrobata módra

Cheetah Platt és Rhiann Woodyard első esküvője február kilencedikén volt, az utolsó egyben hivatalos esküvőjüket pedig májusban, California államban fogják tartani a családjuk körében.

Az biztos, a képek alapján egy nem mindennapi élményben volt/van részük. Az utazásaikról további és folyamatosan frissülő képeket a Flickr galériájukban találhattok.

Világkörüli esküvő akrobata módra

Fotó: Cheetah Platt

Szólj hozzá Te is!

hozzászólás