Vajon milyen ruhát visel esküvőjén Csobot Adél?

Vajon milyen ruhát visel esküvőjén Csobot Adél?

Bizonyára gyermekük érkezése is sürgeti a pár, így már javában zajlik az esküvő szervezése. A Blikk úgy tudja, a fiatal pár csak egy formális szertartást szeretne, még mielőtt közös kisbabájuk megszületik, ami teljesen érthető, hiszen így már hivatalosan is családba születne a pici. Azt mindketten többször hangsúlyozták már, hogy mennyire fontos számukra a család, már csak azért is, mert Adél és Bence is apa nélkül nőtt fel. Adél nagyon fiatalon veszítette el az édesapját, Bence pedig mindössze 6 éves volt, amikor a szülei elváltak, és ő kiköltözött Németországba az édesanyjával, így a mindennapokban nélkülöznie kellett apukáját.

Amikor a pár megerősítette a hírt, hogy kisbabát várnak, Bence a Fókuszban elmondta, jelenleg a kisbabára koncentrálnak, akit hatalmas szeretetben várnak, de azt is hozzátette, hogy Adél nagyon vágyik arra, hogy gyűrű kerüljön az ujjára.Egy szűkkörű esküvő gondolata felvetődött bennük, amire még a baba születése előtt sort kerítenének, hogy mire megszületik a pici, már a hivatalos papírok rendben legyenek – mondta a Blikknek a sztárpár neve elhallgatását kérő ismerőse.

Csobot Adél korábban az Esküvő Classicnak adott interjújában hosszasan beszélt arról, miként is vélekedik a házasságról. Bevallotta, már kislánykorában is gyakran bújt bele édesanyja menyasszonyi ruhájába, és álmodozott arról, hogy egyszer királykisasszony módjára állhat az oltár elé.

– Azt gondolom, nincs életkori korlát, ha házasságról van szó. A pillanatnak kell adnia, és ha józan gondolkodásúak a felek, akkor nem lehetnek túl fiatalok vagy túl idősek hozzá. Én abban hiszek, hogy ha eljön az ideje, érezni fogom, és nem szabok magamnak időbeli korlátokat – nyilatkozta akkor Csobot Adél, akiről egy hónapja derült ki, hogy várandós. Az énekesnő és műsorvezető kedvese nyárra várja gyermekük érkezését, vagyis ha komolyak a szándékaik, valamikor a tavasszal kerülhet sor az esküvőre.

Fotó: Csobot Adél Facebook

Szólj hozzá Te is!

hozzászólás